Andreas Dølbakken er Elverum-kommunemester

,

Andreas Dølbakken er nyslått Elverum-kommunemester og klar for fylkesfinalen i Hedmark. 

Det var regjerende fylkesmester Per Christian Hansen, som ble Elverum-kommunemester under første sesong av Kommunepoker. Hansen spilte seg til 7. plass under Norgesfinalen i Tallinn som representant for Hedmark.

Feltet i år var en spiller større enn i 2018, og Andreas Dølbakken sendte de øvrige 8 deltakerne ut for å stå igjen som Elverum-kommunemester.

– Det føles alltid bra å vinne noe lokalt, men jeg hadde ingen forventninger til annet enn å gjøre mitt beste. Det var en fin struktur som gjorde at man kunne spille solid strategi, og ikke overlate mye til flaks. Jeg regner med at fylkesfinalen blir like bra og enda litt tøffere felt å jobbe i mot. Det blir mye moro og interessante hender, sier Elverum-kommunemester Andreas Dølbakken.

Les mer: Regjerende kommunemester i Sør-Odal byr opp til dans.

Elverum-kommunemester

Dølbakken ble med det 1 av de første 6 kommunemesterne som ble klare for fylkesfinalen i Hedmark.

Det øvrige feltet som skal kjempe om fylkesmestertittel, pokal, Coolbet Open-pakke og et sete i Norgesfinalen blir klart søndag 2. juni.

Da spiller de 11 siste kommunene i Hedmark om den lokale pokertronen og billett til fylkesfinalen. For et lavt innkjøp på 11 euro.

Dølbakken spilte ikke sesong 1 av Kommunepoker, og er dermed en av de nye som er med på å bygge Norges største pokerturnering enda større i 2019. Fjorårets Norgesrekord på 2 063 spillere vil i år bli forbedret til godt over 3 000.

Årets Elverum-kommunemester spiller turneringspoker på de lokale klubbene, og satser mot NM i Stokke. Først er det fylkesfinale i Hedmark søndag 9. juni.

-Turneringen gikk sakte i starten uten mange spillbare hender. Det tok seg opp når jeg fikk kartlagt de ulike spillertypene og dynamikken på bordet. Jeg valgte denne gang en aggressiv stil men tight. Vil ikke si jeg runna spesielt bra utover det vanlige. Jeg valgte mine spots nøye før jeg gikk ut med value eller bløffer, avslutter årets Elverum-kommunemester Andreas Dølbakken.

Les mer: Stanges første kommunemester i poker? 

Samarbeid med Vi Menn

Nytt av året er også at Coolbet i samarbeid med Vi Menn Poker adder et medlemskap i Vi Menn Poker Premium til de første 200 kommunevinnerne. Et medlemskap i premiumløsningen til Vi Menn Poker gir muligheten til å være med på eksklusive tilbud, rabatter og konkurranser, man får pokernyheter rett i postkassa, og ikke minst får man være med på Vi Menns Pokergalla, Gullhånda-utdeling og gallaturnering i februar/mars neste år.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *