Odd Magne Bogsveen er Trysil-kommunemester

,

Han er bosatt i Bærum. Nå er Odd Magne Bogsveen pokerkonge i hjemtraktene som Trysil-kommunemester i poker. 

Trysil fikk aldri spilt om Kommunemester-tittelen under sesong 1 av Kommunepoker. Da var det ikke nok spillere som hadde lagt 11 euro på bordet i innkjøp for å spille om den lokale pokertronen. Det må minimum tre spillere til for å sette i gang en turnering. Det var det søndag. I feltet på fire sto Odd Magne Bogsveen igjen som Trysil-kommunemester i poker.

-Det er moro å vinne mesterskapet i Trysil som er min hjemkommune, selv om jeg har vært utflyttet i mange år. Engang trysling alltid trysling. Litt synd at det ikke var flere med, men vi får håpe at kommunepoker har kommet for å bli, og at flere blir med i årene som kommer, sier den nyslåtte historiske første Trysil-kommunemester Odd Magne Bogsveen.

Kommunepoker2019: Earlybirds får oddsbonus

Det ble aldri Dubin-NM i år, men mesterskapet i Stokke er allerede booket i kalenderen. Bogsveen har i tillegg fått mer og mer sansen for å spille poker online, der den pokerglade Bærums-mannen har opprettet egen pokerliga blant vennegjengen.

Trysil-kommunemester

Han er dermed 1 av 10 kommunemestere som skal spille fylkesfinalen søndag for å kåre Hedmarks beste pokerspiller. Det er samtidig den som skal spille Norgesfinalen i Tallinn i november. Fylkesmesterne fra hele landet mottar en pokal og ei Coolbet Open-pakke, og møtes til kamp om tittelen i Norgesfinalen i den estiske hovedstad. Der er opphold og reise betalt av arrangøren Coolbet i tillegg til innkjøp i den populære Coolbet Open-turneringen.

Hedmarks fylkesmester kan komme fra Trysil. Bogsveen ble kommunemester i første forsøk, siden han ikke spilte under sesong 1 av Kommunepoker.

-Det skal bli spennende å møte de andre kommunevinnerne. Vi får se hvordan det utarter seg. Man må finne flyten, og finne sine spotter, så får man se hvor langt det rekker, sier Trysil-kommunemester Bogsveen videre.

Han kunne i tillegg notere at lillebror yppet på late reg, men slukøret bli førstemann bort fra onlinefilten med halen mellom beina.

-Jeg starter turneringen veldig bra, og var raskt opp i 35k. Jeg hadde en god ledelse gjennom store deler av turneringen. Kortsnittet var ok til tider. Dog var det mer viktig å finne posisjoner og spille ut fra de. Når man kom til heads up, så lå jeg mye av tiden langt bak. Jeg hadde ekstremt flaks på en all in- situasjon. AQ mot min Q9-suit som heldigvis flushet, forteller årets Trysil-kommunemester i poker.
4. Skal du spille, eller har du spilt, noen større turneringer i det siste?
Fikk ikke vært i Dublin i år men spiller garantert i Stokke. Utover det så er det ikke planlagt andre pokeraktiviteter i år.

Samarbeid med Vi Menn

Nytt av året er også at Coolbet i samarbeid med Vi Menn Poker adder et medlemskap i Vi Menn Poker Premium til de første 200 kommunevinnerne. Et medlemskap i premiumløsningen til Vi Menn Poker gir muligheten til å være med på eksklusive tilbud, rabatter og konkurranser, man får pokernyheter rett i postkassa, og ikke minst får man være med på Vi Menns Pokergalla, Gullhånda-utdeling og gallaturnering i februar/mars neste år.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *