Kommunemester på hjemmebane -ny Norgesfinale på Ivar

Han ble kommunemester i Averøy for andre gang. Nå blir det ny Norgesfinale på Ivar Bruvoll Vamråk, som representerte Finnmark i Tallinn under sesong 1 av Kommunepoker.

Det har aldri vært lettere å spille seg fram til Norgesfinalen av sesong 5 i Kommunepoker, der reise og opphold er dekket. Denne spilles i Tallinn 29. september. For et innkjøp på €10 kan du både bli kommunemester, og samtidig kvalifisere deg for Norgesfinalen.

Kommunepoker nærmer seg slutten i Møre og Romsdal på sesong nummer 5, der arrangøren Coolbet så langt har sendt 66 deltakere direkte til Norgesfinalen i Tallinn. Fire av disse har spilt Norgesfinalen før, men ingen har samme «record» som Ivar Bruvoll Vamråk.

42-åringen ble kommunemester under sesong 3 i hjemkommunen Averøy. Uten å rekke fram i fylkesfinalen i Møre og Romsdal. To år etter at Ivar Brunvoll Vamråk ble kommunemester i Hammerfest, da nordmøringen jobbet nordpå. Det endte like godt i seier i fylkesfinalen for Finnmark, for offshorearbeideren som i dag er bosatt i Stavanger.

-Jeg startet tidlig med å miste halve stacken med med hus mot litt større hus der begge floppa sett. Da tenkte jeg at skal det være sånn i dag ja. Men det snudde greit fort igjen, da jeg hadde greit med treff og fiks max value flere ganger. Vips var jeg chippie. Der holdt jeg meg igrunn hele veien, og spesielt etter jeg klinchet med tidligere Averøy-mester Kjell Bjørnar Karlsen. Der jeg hadde KK og han TT, på floppen kom KTx. Det gikk som det måtte det. Alle hans chips til meg og monsterledelse. Jeg skal ikke snakke de andre ned, men jeg hadde brukbar kontroll etter det. Det er alltid kjekt og vinne, men så er jeg nok en av de fra Averøya som bruker desidert mest tid på spillet også. Jeg skal være en av favorittene når jeg stiller. Det er som med alt annet. Øvelse og trening gjør det bedre, sier Averøy-kommunemester Ivar Bruvoll Vamråk.

Les mer:Kjetils første heads up gav kommunemestertittel og Tallinn-eventyr

Kommunemester på hjemmebane

Det nye i sesong 5 er at Kommunepoker spilles uten fylkesfinaler. I stedet sendes alle kommunemesterne fra alle kommunene med minimum 10 deltakere til live-finale i Tallinn 29. september – 2. oktober.

Den gifte småbarnsfaren med poker og engelsk fotball som hobbyer, er dermed klar for en ny tur til Tallinn. På arrangøren Coolbets regning, som kommunemester for tredje gang.

Les mer: Rakel traff på alt i Vestnes – Norgesfinalen neste

-Det var kjekt at vi klarte å sope sammen nok spillere til at man kunne vinne litt penger til tur, og sitter allerede å ser på tur nå. For man må jo ned og spille den finalen. Siden jeg var med på den første finalen i Kommunepoker, har jeg noe å revansjere siden jeg røyk tidlig den gang. Forhåpentligvis har de gjort mye med struktur og alt rundt til denne gangen. Dette blir nok tipp topp. Jeg skal gå for seier ja. Vær du trygg. Nå er det først NM i Dublin, så håper jeg kan reise til Tallinn i høst som Norgesmester fra før, sier en som alltid blyg og lavmælt Ivar Bruvoll Vamråk

Les mer: Disse er klare for Norgesfinalen i Tallinn

Slik spiller du Kommunepoker

For å spille en Kommunepoker-turnering, må du oppfylle et av følgende kriterier.

  • Man har bostedsadresse der (nåtid ikke tidligere)
  • Man jobber eller studerer i kommunen (nåtid ikke tidligere)
  • Man er oppvokst i kommunen. Om man flyttet mye rundt i oppveksten så velg den kommunen du har et kontaktnett du ønsker å utfordre (oppvokst, ikke kommunen fødestua lå i)
  • Man er aktiv medlem av idrettslag der. (støttemedlemskap teller ikke)

Du kan maksimalt spille fire turneringer i en sesong, og kun bli kommunemester i en kommune.

Sesong 5 av Kommunepoker er i gang i sitt tredje fylke, og vi skal hele Norge rundt. Til alle 356 kommuner. Følg med på spilleprogrammet, sosiale media eller kommunepoker, så fanger du opp nødvendig informasjon.

-Jeg har spilt alle sesonger av Kommunepoker, og har 3 kommunetitler og en fylkestittel fra før. Jeg har alltid fulgt med disse, for det finnes vel knapt noen turneringer med større verdi for €10 her til lands, avslutter finalist Ivar Bruvoll Vamråk.

Les mer: Peter tok raskeste vei fra Ørsta til pokereventyret i Tallinn

Du kan også få gratisbillett til din kommunepokerturnering ved å følge oss på twitter eller andre sosiale media.

Les mer: Tung prestisje da Morten vant pokereventyret i Tallinn

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *