Finstad første fylkesmester klar for Tallinn

Stig Roger Finstad gikk hele veien i fylkesfinalen i Viken, og kan forberede seg på Norgesfinalen i sesong 3 av Kommunepoker. 

35-åringen ble første kommunemester i Lørenskog, og avanserte dermed til fylkesfinalen i Viken mot de 37 øvrige lokale kommunemesterne i nåværende Østfold, Akershus, Buskerud, Lunner og Jevnaker.

Stig Roger Finstad toppet der feltet, og er dermed den første Viken-fylkesmester noen sinne i poker.

-Det var utrolig moro med seier i fylkesfinalen. Turneringen var spennende fra start til slutt.
Stacken var nede i 4 900 etter første pause, og etter det bygde jeg opp til 60-70 000 som jeg lå jevnt på en stund. Inn på finalebordet kom jeg med rundt 80 000. Når vi var 5 igjen var jeg chipleader med 300 000, mot nummer 2 på 150 000. Det holdt i 2 hender så lå jeg sist med 80 000. Jeg tok tilbake chipleader rollen 3-veis å la 100 prosent press på de andre 2 gjenværende spillerne. Dermed ble seieren et faktum.
Jeg kjente ikke til noen av de andre kommunemesterne, så jeg måtte følge ekstra godt med på enkelte spillere for informasjon som jeg fikk god brukt for etterhvert, forteller Viken-fylkesmester Stig Roger Finstad.

Første Norgesfinalist klar i Tallinn

Norgesfinalen i sesong 3 av Kommunepoker spilles i mai 2020. Der skal 11 fylkesmesteren og 7 wild card-mestere møtes til kamp om tittelen Norges beste pokerspiller. En tittel Andreas Stamnestrø fra Trøndelag vant i sesong 2, mens Mari Thorrud Skolem vant sesong 1. 

Det nye Norgeskartet blir 11 fylker fra 1. januar av. Innen den tid er også fylkesmesteren fra Trøndelag klar. Der spilles finalen søndag 22. desember, før Kommunepoker tar juleferie fram til Møre og Romsdal starter opp 6. januar.

Den første norgesfinalisten til Tallinn ser fram mot våren 2020.

-Jeg ser absolutt fram til Tallin neste år, og der skal jeg gjøre mitt beste i Norgesfinalen, avslutter Viken-Norgesfinalist Stig Roger Finstad.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *