Nye Namsos spiller om tittelen

Kommunepoker-ambassadør Silje Nilsen er blant utfordrerne til mestertittelen i Nye Namsos i kveld klokken 20. Da spilles det også om tittelen i Snåsa, Frøya, Orkland, Selbu og Meldal. 

Kommunepoker ruller gjennom Trøndelag der alle kommunemestere møtes til fylkesfinale søndag klokken 20.

I kveld klokken 20 kan du spille om tittelen i Snåsa, Frøya, Orkland, Selbu, Meldal og Namsos. To av disse er nye sammenslåtte kommunene fra 1. januar. Det betyr at både Orkland og Namsos-titler blir ekstra eksklusive å ta hjem kommunemester-tittelen.

Det betyr igjen at alle med tilhørighet til Agdenes, Meldal, Orkdal og deler av Snillfjord kan spille om tittelen i Orkland.

I Nye Namsos kan alle med tilhørighet til Fosnes, Namdalseid og Namsos spille om tittelen. Der blir ambassadør Silje Nilsen å finne i startfeltet.

-Det er alltid herlig med nye muligheter. Jeg har ikke akkurat hevdet meg tidligere, så det er digg med et nytt forsøk. Jeg er faktisk veldig usikker på hvem jeg skal frykte fra Namsos. De er så beskjedne rundt filten, sier Kommunepoker-ambassadør Silje Nilsen.

Wild card-oversikten: Bakveien til Tallinn

Nye Namsos spiller om tittelen

28-åringen skal kjempe om tittelen Håvard Ree Hanson vant under sesong 2. Han er en av fire regjerende mestere med tittelbeltet i spill i kveld klokken 20.00 online i Coolbets pokerklient for lave 10 euro. I Selbu vant Morten Dyrdahl sesong 2. Dan Totland vant i Snåsa, mens Christoffer Sandø vant i Snillfjord.

Silje Nilsen er foreløpig en unsungen hero i Kommunepoker-konseptet etter to sesonger. Den første tittelen venter fortsatt et eller annet sted der framme. Den kan komme i kveld.

-Kommunepoker er et veldig gøy konsept, og det genererer nye spillere hele tiden. Det eneste som er kjipt er at så mange kommuner blir innstilt grunnet for lite påmeldinger i tide. Pokerfolk er rett og slett for treige. Meg selv inkludert. Jeg har flyttet sørover og savner å spille mye mer poker slik jeg gjorde da jeg var fulltids ambassadør. Vi får se om det ikke endrer seg i 2020, avslutter Silje Nilsen.

Les mer: Vil du være Kommunepoker-ambassadør? 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *