Kommunepoker i Sande og Surnadal

Lørdag 11. januar klokken 20.o0 ruller Kommunepoker ut onlinefilten i Sande og Surnadal. Vinnerne er kvalifisert for fylkesfinalen i Møre og Romsdal 19. januar. 

Det er dagen før den store dagen i Møre og Romsdal. Søndag 12. januar er det slaget om hvem som er den største pokerkommunen i fylket i nordvest. Ålesund skal måle krefter mot Molde og Kristiansund. Klokken 20.00 bryter det løs, der nordmøringene har markert seg som den største pokerturneringen i Kommunepoker-historien de to første sesongene. I år har Ålesund blitt tilført kommunene Sandøy, Haram, Skodje og Ørskog, og vokser fram som en outsider til å ta både Molde og Kristiansund i antall spillere søndag kveld.

Les mer: Kan Ålesund straffe Molde i Kommunepoker? 

Kommunepoker i Sande og Surnadal

Først er det Sande og Surnadal som står for tur i kveld klokken 20. Inn mot lørdagen har pokerfylket Møre og Romsdal kåret 15 nye kommunemestere i de 17 første kommunene. Nå er spørsmålet om noen tar seg til pokertronen i Sande og Surnadal?

Sande kommune er kanskje mest kjent for Jan Åge Fjørtoft, som i sine unge dager spilte fotball i Gursken på Søre Sunnmøre. Surnadal er i motsatt ende av fylket opp mot fylkesgrensa til Trøndelag. I nabokommunen Heim holder faktisk regjerende Norgesmester i Kommunepoker Andreas Stamenestrø til.

I kveld har du sjansen for lave 10 euro. Inviter med en venn, familie, kollega, bekjent eller nabo, så får du prestisjen med på veien til fylkesfinalen for Møre og Romsdal 19. januar.

Les mer: Norges største Kommunepoker-turnering vil bli større

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *