Carina forsvarte kommunemester-tittelen i Ål

Carina Stabæk gjorde som i sesong 2 av Norges største pokerturnering. Kammet hjem kommunemester-tittelen i Ål.

26-åringen forsvarte dermed sin kommunemester-tittel fra sesong 2. Etter å ha toppet det 9 spiller tunge feltet i Hallingdal-kommunen.

-Turneringen gikk veldig opp og ned. Det var lengre perioder med dårlige kort, så det var bare å smøre seg med tålmodighet. Heldigvis løsnet det på slutten, forteller dobbel Ål-kommunemester Carina Stabæk.

Kommunemester-tittelen i Ål

Under sesong 2 var det også 9 spillere med i leiken om å ha kort og tittel i lufta over Ål. I sesong 3 venter fylkesfinalen for det nye storfylket Viken 15. desember. Sist sesong spilte Carina Stabæk fylkesfinalen i Buskerud, der hun til slutt ble nummer 5.

-Det er alltid morsomt med fylkesturnering. Det er bare å håpe på gode kort som kan spilles med, så får vi ta det deretter. Det er vanskelig å planlegge spillet før du sitter der, sier Stabæk om fylkesfinalen en uke før slaget står i Viken.
Der fylkesmesteren blir den første deltakeren klar for Norgesfinalen i mai 2020. Ei Coolbet Open-pakke, og spill om å bli Norges beste pokerspiller i Norges største pokerturnering Kommunepoker, er premien som venter 15. desember.
Vinneren av Kommunemester-tittelen i Ål roser det gode pokermiljøet i dalen i Buskerud, som en faktor for å få trimmet pokerformen generelt sett godt.
-Jeg skulle absolutt ønske det ble mer tid å kunne bruke på poker, men så er det kun 24 timer i døgnet. Dessverre. Heldigvis blir miljøet for poker i Hallingdal stadig større, så her er mulighet for spill flere ganger i uken, avslutter dobbel Ål-kommunemester Carina Stabæk.

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *