Hvem er beste pokerspiller i Grandiosa-land?

Ski-eldoradoet Stranda er verdenskjent for sin fantastiske Grandiosa-pizza. Søndag 5. januar skal bygdekommunen kåre sin pokerkonge eller dronning. 

Stranda er er å finne på indre del av Sunnmøre, der Strandafjellet møter deg majestetisk på vei opp fra nabokommunen Sykkylven. Eller du kan komme kjørende inn via fantastiske Hellesylt. Stranda er midt i turistmagneten som også inneholder Geiranger, Valldal og Tennfjorden. Vinteren har som oftest like høy snøgaranti som sommeren er bankers for at asiater, tyskerere og andre Europeere tar seg til bygda med det fantastiske hytte- ski- og alpinteldoradoet Strandafjellet.

Kommunen som i sesong 2 kronet Stian Andersen som pokerkongen i bygda. I et 24 spiller stort felt med blytung prestisje og en tittel i potten.

Den tittelen har ambassadør Tom Kammen lyst på i sesong 3. Revansjelysten er stor etter debuten på hjemmebane i Kommunepoker.

-Endelig er kommunepoker tilbake til Stranda. Jeg gleder meg veldig. Her er opptil flere spillere jeg frykter.Ingen nevnt ingen glemt. I sesong 2 var det full overtenning og ut veldig tidlig. Rett og slett ei flau turnering for min del. Jeg går helt klart for seieren og håper og komme meg til Tallinn. Jeg har hørt det er steike kjekt der, sier Kommunepoker-ambassadør Tom Kammen.

Beste pokerspiller i Grandiosa-land

Stranda kommune er verdenskjent for pizzaen nordmenn har spist seg mette på gjennom flere generasjoner. Grandiosa kommer fra kommunen som søndag skal krone sin neste pokerkonge eller dronning.

-Kommunepoker er et fantastisk konsept. Her kan en bli mester i sin egen kommune for en svært liten sum. Dette er en av mine favorittturneringer på nett. Jeg håper bere jeg klarer å prestere bedre enn i fjor, fortsetter Kammen.
Stranda er ei stille bygd, der det ikke skjer så mye utenom arbeidstid eller på Strandafjellet. Poker-miljøet er i fremmarsj på plassen der de lokale fotballheltene til daglig slås om poengene i 5. divisjon.
-Pokermiljøet er ikke så stort, men i vekst. Vi tar oss ofte ei lita turnering med noe godt i glasset, så det er et veldig trivelig miljø, avslutter Kommunepokerambassadør Tom Kammen.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *