Frode Loland ble Mandal-kommunemester

,

Frode Loland er tidenes første Mandal-kommunemester i poker. 

38-åringen toppet det 12 spiller tunge feltet i kampen om å bli den historiske første kommunemesteren i Mandal. Under sesong 1 var det nemlig ikke stor nok påmelding til at en turnering ble åpnet.

Frode Loland fikk en aldri så liten revansje og opptur i kommunen hvor han er født, siden han røyk ut i turneringen i Lindesnes. Der den nyslåtte Mandal-kommunemesteren nå bor.

-Det var stas og vinne i Mandal hvor jeg er født og bodde mine første leveår. Spesielt gøy er det etter å ha røket på en runner runner i turneringen i Lindesnes. Det kom mot Kommunepoker-ambassadøren, som også er min samboer, forteller Frode Loland.

Les mer: Jon Kyte ble Lindesnes-kommunemester

Mandal-kommunemester

Hobby-spilleren er mest å finne lokalt rundt poker-filten, der det sosiale er den beste biten rundt det fascinerende ferdighetsspillet. Nå lukter han eimen av revansje fra fjorårets Lindesnes-turnering, der Loland tapte heads up mot Jon Kyte.

-Jeg spilte Kommunepoker Lindesnes i fjor. Der tapte jeg heads up mot Jon Kyte, som gikk hele veien til topps og vant fylkesfinalen. Da blir det ekstra gøy med en revansje siden han vant i Lindesnes i år også, sier Loland videre.

I Mandal gikk det veien etter en trang start.

-Det gikk mye opp og ned i starten, og jeg ble veldig short til vi var tre spillere igjen. Da klarte jeg endelig å bygge litt stack etter et par all in. Jeg møtte en god motstander heads up, men hadde kortene med meg og floppet hus siste hånd. Etter fylkesfinalen blir det muligens poker-NM i Stokke. Det ga mersmak å debutere i main event på Gardermoen, avslutter årets Mandal-kommunemester, Frode Loland.

Les mer: Kommunepoker-ambassadører kan vinne 5 000 kroner

Samarbeid med Vi Menn

Nytt av året er også at Coolbet i samarbeid med Vi Menn Poker adder et medlemskap i Vi Menn Poker Premium til de første 200 kommunevinnerne. Et medlemskap i premiumløsningen til Vi Menn Poker gir muligheten til å være med på eksklusive tilbud, rabatter og konkurranser, man får pokernyheter rett i postkassa, og ikke minst får man være med på Vi Menns Pokergalla, Gullhånda-utdeling og gallaturnering i februar/mars neste år.

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *