Her kan du bli kommunemester denne uka

Kommunepoker ruller videre i Troms og Finnmark. For lave 10 euro kan du vinne tittel, heder, ære, prestisje og et pokereventyr til Tallinn i disse kommunene denne uka.

Lavterskel-suksessen Kommunepoker startet sesong 4 i vårt nordligste fylke tirsdag 5. januar, der onlinefilten rulles ut i arrangøren Coolbets pokerklient frem til 3. februar. Fram til da har alle kommuner i Troms og Finnmark sjansen til å spille Kommunepoker. I potten ligger selvsagt prestisje, heder og ære. I tillegg til pengepremier, tittel og en plass i fylkesfinalen.

Du kan spille Kommunepoker i den kommunen du bor, jobber, er født og oppvokst eller der du er aktivt medlem av det lokale idrettslaget som spiller eller trener.

Fylkesmesteren i Troms og Finnmark sendes til Norgesfinalen i Tallinn.

I Viken ble Anders Smestad fylkesmester, og er den første deltaker klar for Norgesfinalen i Tallinn. Dit har han foreløpig fått følge av fylkesmesterne Robin Fanum og Johnny Svensli, som kammet hjem tittel og finalebillett i henholdsvis Trøndelag og Møre og Romsdal.

11 fylkesmestere og 7 wild card-vinnere møtes rundt filten i den estiske hovedstad i 2021 for å spille om tittelen Norges beste pokerspiller. Reise og opphold er betalt av arrangøren Coolbet, og i Norgesfinalen kjempes det om fete premier og tittelen Norges beste pokerspiller.

Her kan du bli kommunemester denne uka

Reisen gjennom Troms og Finnmark startet sist uke. Da ble 5 kommunemestere kåret, som alle er klare for fylkesfinalen 8. februar.

Denne uka kan du bli kommunemester i følgende kommuner:

Mandag 11.januar er det Bardu og Tromsø som spiller Kommunepoker. Rune Gabrielsen(bildet) er regjerende mester i Nordens paradis, der 42 spillere samlet seg rundt onlinefilten under sesong 3. Det var 11 færre enn sesong før. Hvor mange spiller Kommunepoker i Tromsø i sesong 4? Blir det et wild card? Bardu roper fortsatt på sin første kommunemester gjennom tidene.

Tirsdag 12. januar er det Karlsøy og Nesseby sin kveld til å spille om pokertronen. Arne Johansen toppet feltet i Karlsøy under sesong 3, mens Nesseby er i samme posisjon som Bardu. Begge kommuner jager sin første historiske kommunemester gjennom tidene.

Onsdag 13. januar klokken 20.00 spiller Karasjok og Ibestad Kommunepoker. Stig Rune Mienna ble kommunemester i Karasjok under sesong 3, mens Ibestad kan få sin første historiske kommunemester i Kommunepokers historie.

Torsdag 14. januar er det Salangen og Dyrøy som samles online i Coolbets pokerklient for å spille Kommunepoker. Jon Marius Sletten er regjerende Kommunemester i Dyrøy, mens Salangens pokertrone står tom etter tre sesonger med Kommunepoker.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *