Jørn Martinsen er Time-kommunemester i poker

,

Den første Time-kommunemester i poker noen sinne heter Jørn Martinsen. 42-åringen har seiersambisjoner i søndagens fylkesfinale i Rogaland. 

Martinsen droppet inn i sin første Kommunepoker-turnering noen sinne, da Time klarte å samle tre innkjøp på 10 euro i kamp om den eksklusive tittelen. For en tidligere profesjonell pokerspiller betyr en diplom på veggen lite, heder og ære selvsagt mer, men mest av alt teller nå seier i søndagens fylkesfinale mot de 11 andre lokale kommunemesterne i Rogaland.

-Det å vinne kommunepoker for Time betyr ingenting for meg. Et lite hinder på veien til hvor  “pengene” ligger. Fylkesfinalen håper jeg at jeg skal kunne vinne. Alt annet vil være en skuffelse i mine øyne. Jeg har drevet med poker lenge. Det var en periode på 4 år, der jeg kun levde av poker. Fra 2003 til 2007. De beste årene i mitt liv, sier Time-kommunemester Jørn Martinsen.

Les mer: Bli med Kommunepoker til Tallinn

Time-kommunemester i poker

Martinsen er bosatt på Jæren, og spilte senest bordtennis-VM for veteraner i Las Vegas i 2018. Tidligere har Bryne-innbyggeren også vært aktiv i fotball og innebandy, mens sjakk er en hobby på linje med poker. For tiden.

Med tre spillere totalt ble det ingen lang turnering, og til slutt var det Jørn Martinsen som kunne titulere seg for Time-kommunemester i poker.

-Jeg tok chipledelsen så og si fra start av, og bygde meg sakte og sikkert opp til en solid ledelse. Jeg fikk de begge all inn et par ganger, men de doblet seg opp. Første mann som røk ut gikk all inn med a5 mot mine 99. Slutthånda var limp inn til min bb. Jeg  sitter med 27. Flopp 227. Han byr og jeg caller. Turn er A. Han byr mye, jeg raiser, og vi er all inn. Han hadde 25 på hånd, forteller Time-kommunemester Jørn Martinsen.
Søndag kveld klokken 20.00 er han 1 av 12 kommunemestere som kjemper om fylkesmestertittelen. Rogalands beste pokerspiller skal til Tallinn og møte de 17 andre fylkesmesterne i Norgesfinalen. Arrangøren Coolbet dekker fly og reise samt innkjøp i populære Coolbet Open. Den spilles etter at finalen i Norges største pokerturnering, Kommunepoker, er ferdigspilt.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *