Tommy Hjørnerud (46) vant i Spydeberg

,

Veteranen Tommy Hjørnerud ble kommunemester i poker i Spydeberg.

– Turneringen startet veldig dårlig med knusktørre kort. De andre hamra og slo uten mål og mening så det var frustrerende å sitte kortdød den første halvtimen. Så fikk jeg doblingen jeg trengte for å gjøre litt «schpell» videre i turneringen. Gikk litt opp og ned i chips etter det, men kom meg greit til «heads up». Utfordringen nå var at motstanderen hadde 3/4 av chipsene. Kjørte den faste strategien med å spille lave kort i bordet hardt uansett treff. Fikk en dobling med 4-6 som ble straigth og da var vi likt. Derifra og ut hadde jeg full kontroll og det var ikke engang barneskirenn, men karusellrenn, smiler 46-åringen og forteller om avgjørelsen:

– Avgjørelsen falt da jeg traff et set i flopp og motstanderen gikk all in med luft. Det føles faktisk helt riktig at jeg ble kommunemester siden jeg faktisk innførte Texas Holdem i Indre Østfold og det er jo sånn at de gamle bukkene har de stiveste hornene. Fylkesfinalen blir nok en større utfordring med mere liming enn bajasspilling, men jeg skal nok opp å nikke i den turneringen også.

– Hvem er så den nyeste kommunemesteren?

– Jeg er 46 år, født og oppvokst i Spydeberg, men flyttet til Askim som 20 åring. Har jobbet i sykkelavdelingen på Gresvig AS i snart 30 år. Det blir til tider mye poker, men er også ivrig i den nye folkesporten «Padel Tennis». Er en av 5 som har deltatt i alle NM i poker siden oppstarten tidlig på 2000-tallet så havner vel fort i Ringrevkategorien, avslutter en glad vinner.


I kveld fortsetter kommunepoker og har ikke beveget seg langt fra Spydeberg. Askim kommune får denne herlige fredagsunderholdningen.
Se hele programmet her: https://www.kommunepoker.com/turneringer/

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *