Gry Østlie er Askim-mester

,

Den første kvinnelige kommunemesteren er fra Askim.

Gry Østlie hadde aldri spilt poker med penger involvert før i november 2017. Fire måneder senere er hun medlem av samme online-pokerklubb som Kenneth Aspestrand. Han ble kommunemester i Aremark onsdag.

– Jeg har spilt gratispoker på mobiltelefonen i en del år. Mest fordi det er fin hjernetrim. Jeg blir aldri noen storspiller, og ei heller verken rik eller fattig av dette. Det var en god følelse å sitte igjen med alle chipsa, sier den nyslåtte Askim-mesteren i poker.

Gry Østlie prøvde seg i Spydeberg-mesterskapet torsdag, men der fikk hun aldri kortflyten. Ei heller ble 39-åringen videre klok på spillinga rundt bordet.

– Jeg så Tommy Hjørnerud var med. Han kjenner jeg fra før. Da han vant der, tenkte jeg i mitt stille at jeg kunne ta Askim i dag i stedet. Jeg kom liksom aldri inn i det, for det var fryktelig med tullespilling hele veien, forteller Østlie.

Som er første kvinnelige kommunemester hittil, men trolig ikke den siste etter at 424 kommunemestere er ropt opp.
Hvem er denne historiske poker-dama?
– Jeg er 39 år, oppvokst i Askim, men bor i Spydeberg. Her har jeg samboer og to store barn på 16 og 20 år. I tillegg har jeg stall og ridehester, forteller Gry Østlie.

Vegen til alle chipsa på finalebordet gikk gjennom en flush chipleader valgte å syne.
Deretter var veien mot tittelen åpen.
– Jeg fikk jobba meg sakte men sikkert opp på finalebordet, og hadde neste like mye chips som turneringsleder. Etter at han callet flushen min, gikk han all in på neste hånd med bare noen få hundre igjen av stacken sin. Da vant jeg med dame på topp, forteller Gry Østlie.

Askim-mesteren i poker skal i oktober spille fylkesfinale mot resten av kommunemesterne i Østfold.
– Jeg har ikke de store tankene om det, for dette er egentlig bare for moro og hjernetrimmens skyld, sier Askim-mester Gry Østlie.

Lørdag spilles kommunemesterskapet i Trøgstad.


KOMMUNEMESTER: Askim Gry Østlie ble kommunemester i Askim fredag. Foto: Privat

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *