Vegard Nielsen kommunemester i Trøgstad

,

37-åringen tok ut kona på veien mot alle chipsa, men Vegard Nielsen var ikke chipleader før siste showdown i filten under kveldens Trøgstadmesterskap.

– Jeg hadde 700 chips igjen ved første pause, og var skikkelig short lenge. Da var det på med arbeidshandskene, og etter hvert fikk jeg jobbet meg opp. Underveis hadde jeg noen fighter med kona, forteller Vegard Nielsen.

Han har spilt poker noen år, der det mest går i hjemmelag og noe live-spilling ellers. Båstad-snekkeren er gift og har tre barn med Camilla Eidsaune som ble nummer tre i kveldens Trøgstad-mesterskap. Kona sender han trolig ikke ut på sofaen i stua når natta kommer av den grunn.

– Jeg tror det skal gå greit, for hun smiler i alle fall her vi sitter nå. Vi drar til Dublin på poker-NM i år også, men i år er det hun som skal spille ladies. Jeg blir tilskuer. Tidligere år har det vært omvendt, men med tre unger er det litt begrensa hvor lenge vi kan være borte. Om jeg skulle vært så «uheldig» å komme langt i main, ville det ikke vært helt bra å bli igjen alene i Dublin slik sett, forteller Vegard Nielsen.

Det å få kona til poker-filten har tatt sin tid.
– Jeg har vel brukt 10 år på å overtale henne, men nå er vi der. Det er selvsagt morsomt, sier herr Nielsen.

Som måtte ta den lange veien til kommunemestertittelen i Trøgstad. To par åttere og firere var vinnerkorta til slutt.
– Jeg jobbet meg opp likt med Bauern, og vi kjørte ganske jevnt en lengre periode. Til slutt tok jeg alle chipsa hans med mine to par mot hans åttere. Det morsomste med kveldens turnering, var at her var en del kjente jeg vet har spilt poker i en del år. Med andre ord lå det en del tung prestisje i potten i tillegg, forteller Nielsen.

Han skal spille fylkesfinalen i oktober.
– Det blir moro, artig og spennende, avslutter årets Trøgstad-mester.

Hobøl er søndagens stopp for å kåre neste kommunemester i poker.

PAR I POKER:   Vegard Nielsen tok ut kona Camilla Eidsaune på vegen mot kommunemestertittelen i Trøgstad. Kona ble nummer tre, men skal spille ladies-turneringa under NM i Dublin om to uker. Foto: Privat

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *