Jørgen

Er du kommunens beste pokerspiller?

, ,

Les om alle vinnerne, og finn ut når turneringen når din egen kommune.

I skrivende stund er 14 kommunemestere kåret. Christian Andreassen vant den aller første turneringen i Våler, mens Gry Østlie ble første kvinnelige mester, da hun gikk helt til topps i Askim. Les alle vinnerintervjuene her.

Når er det din tur? Du finner hele oversikten her og husk i samme slengen å få med deg venner, naboer og slekt når du melder deg på. Kan hende ender du på finalebord mot en av dine nærmeste, slik Kenneth Aspestrand gjorde da han endte opp med å stikke av med seieren i Aremark etter seier i Heads Up mot samboer Mette Pedersen.

Alle kommunepoker-turneringene koster 100.- og starter kl. 20:00. Vinnerne i hver enkelt kommune går til fylkesfinale, mens Norgesfinalen for fylkesfinalevinnerene finner sted under Coolbet Open i oktober.

Vinneren av hele turneringen får tittelen “Norges beste pokerspiller” og en NM-pakke til en verdi av 20 000 kr.


RUTINERT: Veteran Tommy Hjørnerud (46) gikk til topps i Spydeberg.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *