Espen Holberg ble Smøla-kommunemester

,

Hele 1143 pokerentusiaster har spilt Kommunepoker i 2019, men kun 51 har blitt kommunemestere. Espen Holberg er en av vinnerne og kan titulere seg Smøla-kommunemester. 

34-åringen er 1 av hele 29 kommunemestere i Møre og Romsdal. Det var kun 6 kommuner i nordvest som ikke klarte å samle nok spillere til å starte opp en Kommunepoker-turnering. Til fylkesfinalen søndag 3.mars er det ventet hard kamp om den tredje fylkesmester-tittelen så langt i Coolbets sukseshistorie Kommunepoker.

– Selvfølgelig er det morsomt å vinne kommunepokerturneringen. Det er alltid morsomt å vinne, uansett hva man deltar i. Fylkesfinalen vil bli meget spennende. Man får ta frem tålmodigheten, som ikke alltid er til stede, og satse på at det går veien denne gangen også, sier en glad vinner til redaksjonen i Kommunepoker.

Les mer: Disse kan bli Møre og Romsdal-fylkesmester

Smøla-kommunemester

I 2018 deltok hele 2063 spillere i Kommunepoker, som allerede i debutåret ble Norges største turnering. Den rekorden kommer til å knuses, og en av de som ikke deltok i 2018 var faktisk Smøla-vinneren.

Dette er første gangen jeg er med på kommunepoker. Det frister selvfølgelig til gjentakelse, sier Espen Holberg og viser dermed tegn til at han vil være Smøla-kommunemester i mer enn ett år.

– Hvem er Espen?
Jeg er for tiden en travel småbarnsfar. Født og oppvokst på verdens fineste øy, Smøla. Nåværende bosted er Trondheim, hvor jeg er medeier i et firma der jeg jobber som Elektriker/Prosjektleder, sier 34-åringen.

– Hvordan utartet Smøla-turneringen seg for deg?
– Kortflyten var fraværende så å si den første timen. Deretter ble det bedre kortflyt, som dere sikkert skjønner. Lå rundt 15 000 chips en god stund før det ble bedre, verre, bedre og enda bedre. Gikk fort fra 35 000 chips til 80 000 chips føltes det som, forteller vinneren som tok hjem kommunemestertittelen i kamp med åtte andre pokerspillere fra Smøla.

-Skal du spille NM i Dublin eller andre større mesterskap fremover?
– Jeg har ingen som helst planer om å spille NM eller andre store mesterskap fremover. Har heller ikke spilt i noen større turneringer den siste tiden, avslutter vinneren – som først må vise pokerkunnskapene i fylkesfinalen. 

Samarbeid med Vi Menn

Nytt av året er også at Coolbet i samarbeid med Vi Menn Poker adder et medlemskap i Vi Menn Poker Premium til de første 200 kommunevinnerne. Et medlemskap i premiumløsningen til Vi Menn Poker gir muligheten til å være med på eksklusive tilbud, rabatter og konkurranser, man får pokernyheter rett i postkassa, og ikke minst får man være med på Vi Menns Pokergalla, Gullhånda-utdeling og gallaturnering, som går av stabelen 2. mars i år. Vinnere etter 2. mars får automatisk deltakelse i neste års galla.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *