Endre Åkernes ble Sula-kommunemester

,

22 personer stilte til start i Sula. Kun Endre Åkernes har retten til kalle seg Sula-kommunemester i 2019. Etter heads up mot søskenbarnet Glenn Åkernes.

Det var kanskje litt overraskende for 34-åringen selv?
Joda, det føles fantastisk. Jeg hadde ingen forhåpninger, men så heller på det som litt tidsfordriv en søndagskveld. Fylkesfinalen blir sikkert artig den. Får satse på «god glid» da også, smiler en glad Sula-kommunemester.

Endre var også en av årets nykommere.

Les mer: Disse kan bli Møre og Romsdal-fylkesmester

Sula-kommunemester

I fjor deltok 2063 spillere i Kommunepoker. I 2019 er antallet allerede 1143. Det betyr at det kommer bli en ny rekord med god margin og mest sannsynlig over 3000 spillere i Kommunepoker 2019. Noe som er fantastisk.
– Det viser at Kommunepoker engasjerer og at nye spillere kommer til. I Møre og Romsdal søndag hadde vi for eksempel debutanter som tok hjem Smøla og Sula. Det er artig, sier talsmann Mikael Mellqvist fra spilleselskapet Coolbet.com – som arrangerer Kommunepoker i sin pokerklient.

Det er ikke den mest erfarne pokerspilleren som kan titulere seg Sula-kommunemester: 
– Jeg spilte ikke sesong 1. Kan vel telle på en hånd hvor mange ganger jeg har spilt poker siste 5 åra, sier Endre Åkernes. 

– Hvem er kommunemesteren?
– Endre er en 34 år gammel mann som helst bruker tiden sin på fotball, jakt og fiske heller enn poker, svarer en brutalt ærlig kommunemester.

Heads up mot søskenbarnet

Kommunemesteren beskriver søndagens turnering slik.
Den startet ganske tregt. Jeg fikk helt ubrukelige kort i starten, og hadde til tider klart minst chips på bordet. Etter å ha havnet på ett nytt bord med Daniel Dybvik, var plutselig flaksen der, og jeg fikk dratt 3 fine potter på rad. Jeg var plutselig på stikk motsatt side av stacktabellen, og hadde generelt sett gode kort siste del av turneringen. Jeg floppet hus med 2-7 på hånden, så kan vel ikke klage. Jeg synet også to ganger folk som var all in siden jeg hadde AA på hånden, så fikk slått ut to stk slik. Jeg viste egentlig kun hvem 5 av de jeg spilte mot var, men endte opp heads up mot mitt søskenbarn Glenn Åkernes. Han har sikkert spilt 3000 timer mer poker enn meg de siste åra. Greit å få vise han at de eldste fortsatt er eldst, forteller Sula-kommunemester Endre Åkernes.

Arrangøren Coolbet noterte seg en rekke nye pokernavn som kommunemestere i Møre og Romsdal. Der hele 29 kommunevinnere skal kjempe om fylkesmestertittelen 3.mars. Vinneren av denne får et sete i Norgesfinalen i Tallinn i oktober, samt ei Coolbet Open pakke med tur og opphold betalt av arrangøren i samme tidsrom..

– Det er nettopp slik kommunepoker skal være. Familiedueller, vennedueller og en hyggelig pokerkveld med lokalmiljøet. Det er hyggelig at outsiderne også viser at det er mulig å gå helt til topps uten den største erfaringen, sier Mikael Mellqvist fra Coolbet.com.

Sulavinneren blir dog ikke å se i Irland senere på vårparten.
– Jeg skal ikke spille NM, og har som sagt tidligere knapt spilt poker de siste årene. Heller ikke spilt nettpoker på 8-9 år, avslutter 34-åringen.

Samarbeid med Vi Menn

Nytt av året er også at Coolbet i samarbeid med Vi Menn Poker adder et medlemskap i Vi Menn Poker Premium til de første 200 kommunevinnerne. Et medlemskap i premiumløsningen til Vi Menn Poker gir muligheten til å være med på eksklusive tilbud, rabatter og konkurranser, man får pokernyheter rett i postkassa, og ikke minst får man være med på Vi Menns Pokergalla, Gullhånda-utdeling og gallaturnering, som går av stabelen 2. mars i år. Vinnere etter 2. mars får automatisk deltakelse i neste års galla.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *