Kenneth Oen ser mot Tallinn igjen som Øygarden-kommunemester

Kenneth Oen spilte Coolbet Open i mai, og skal tilbake til den estiske hovedstad til høsten. Da som kommunemester for Øygarden, og som deltaker i Norgesfinalen av Kommunepoker. Der arrangøren betaler opphold og reise.

Det har aldri vært lettere å spille seg fram til Norgesfinalen av sesong 5 i Kommunepoker, der reise og opphold er dekket. Denne spilles i Tallinn 29. september. For et innkjøp på €10 kan du både bli kommunemester, og samtidig kvalifisere deg for Norgesfinalen.

Kommunepoker har rullet inn i Vestland som fylke nummer 8, der vi skal sende alle kommunemestere i turneringer med minst 10 deltakere i direkte til den estiske hovedstad.

Hittill har totalt 124 vinnere fra Viken, Trøndelag, Møre og Romsdal, Troms og Finnmark, Nordland, Rogaland, Vestfold og Telemark samt Vestland kvalifisert seg direkte til å spille om tittelen Norges beste pokerspiller i Tallinn.

Kenneth Oen blir å finne rundt filten i Norgesfinalen. 46-åringen tok ut Anita Bentley heads up i Øygarden, og kammet hjem både kommunemestertittel og Tallinn-billetter etter siste show down i det 17 spiller tunge feltet.

-Det var en meget god struktur for å være en turboversjon der man har nok av tid. Jeg var med fra første flopp og spilte på avarage gjennom de 9 første levels. Fikk meg noen tapte hender de neste 3 levels, og lå vel helt i det bakre feltet på chipcount da. Så snudde det brått. Jeg slo Sotra Geir i SB med Ad6d, da A dukket opp i flopp og jeg fikk check på flopp. En 5er på turn, fikk bud i mot, og jeg fikk på resten jeg hadde. Slo 1010 fint der. Hånden etter går Sotra Geir all inn på knappen min, og jeg skyver alt mitt på med AJ suit. Flopper både AJ og avslutter hånden med en ekstra A på river. Så på 2 hender så gikk jeg i fra å spille på 9BB til 38 BB. Resten av turneringen gikk greit utover med en deilig knockout av Ruben Bakke. Med A9 mot A8 og 9 står som høyeste sidekort. Heads up ble en tøff utfordring mot Anita Bentley. Jeg hadde vel 28 BB da vi startet, og hun hadde vel rundt 45. I starten kjørte hun aggressivt over meg, og fikk meg ned til 20BB, men en deilig dame på river gav meg 2 par Q8 mot hennes pocket 9. Det snudde opp ned på alt. Fra der av så hadde vi vel en 2 til 3 skifter på hvem som førte, men etter 15 min heads up tok jeg ned tittelen med AQ mot 89. Litt tur må man ha, og Antia Bentley var en meget god motstander, som kanskje følte at hun hadde litt utur, forteller Øygardens kommunemester, Kenneth Oen.

Les mer: Norgesmester Stian Rasmussen kommunemester i Alver

Ser mot Tallinn

Det nye i sesong 5 er at Kommunepoker spilles uten fylkesfinaler. I stedet sendes alle kommunemesterne fra alle kommunene med minimum 10 deltakere til live-finale i Tallinn 29. september – 2. oktober.

Kenneth Oen gleder seg over kommunemestertittel, og et gjensyn med Tallinn om ikke for lenge.

-Følelsen av å være Kommunemester er jo fin den, for det var ett felt med mye gode spillere. Tur til Tallin er toppers. Jeg var nettopp nede på Coolbet open, som var min første store liveturnering. Det gikk ikke så bra i Main event, men fikk to finalebord i sideevents. Da bør jo man forbedre det til Norgesfinalen, så det blir spennende, forteller 2-barnsfaren med Brann og Tottenham som sine to lidenskaper på fotballbanen.

Som tar mye tid. Poker er blitt en stadig større hobby ved siden av jobben som logistikkansvarlig for Travel Retail Norge avdeling Bergen

Les mer: Jan Terje Dahle Drangedal-kommunemester til Tallinn

-Poker har jeg som regel bare spilt litt i små vennelag, men begynte å spille nettpoker på Coolbet i pandemien.Har fått en del gode resultater, som en glad amatørspiller med 14. plass i NM online Dublin versjon 2021, og vant Coolbet open online november 2021, sier Øygardens kommunemester og Norgesfinalist Kenneth Oen.

Les mer: Disse er klare for Norgesfinalen i Tallinn

Slik spiller du Kommunepoker

For å spille en Kommunepoker-turnering, må du oppfylle et av følgende kriterier.

  • Man har bostedsadresse der (nåtid ikke tidligere)
  • Man jobber eller studerer i kommunen (nåtid ikke tidligere)
  • Man er oppvokst i kommunen. Om man flyttet mye rundt i oppveksten så velg den kommunen du har et kontaktnett du ønsker å utfordre (oppvokst, ikke kommunen fødestua lå i)
  • Man er aktiv medlem av idrettslag der. (støttemedlemskap teller ikke)

Du kan maksimalt spille fire turneringer i en sesong, og kun bli kommunemester i en kommune.

Les mer: Ole Sarpebakken til Tallinn som Notodden-kommunemester

Sesong 5 av Kommunepoker er inne sitt åttende fylke, og vi skal hele Norge rundt. Til alle 356 kommuner. Følg med på spilleprogrammet, sosiale media eller kommunepoker, så fanger du opp nødvendig informasjon.

-Turneringen ble jeg klar over i mange kanaler, da man følger Coolbet på face,insta og Twitter. Anita Bentley er også kommune ambassadør, og hun har jo også frontet denne turneringen på sosiale medier, avslutter Kenneth Oen.

Les mer:Dobbel Porsgrunn-kommunemester klar for Norgesfinalen i Tallinn

Du kan også få gratisbillett til din kommunepokerturnering ved å følge oss på twitter eller andre sosiale media.

Les mer: Nybegynnerflaks stod til kommunemestertittel i Tinn

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *