Norgesmester Stian Rasmussen kommunemester i Alver

Stian Rasmussen vant main event under Poker-NM 2018 i Dublin. Nå kan 39-åringen legge kommunemestertittelen i Alver til i tittelsamlingen, og Norgesfinalen i Tallinn er neste stopp for bergenseren.

Det har aldri vært lettere å spille seg fram til Norgesfinalen av sesong 5 i Kommunepoker, der reise og opphold er dekket. Denne spilles i Tallinn 29. september. For et innkjøp på €10 kan du både bli kommunemester, og samtidig kvalifisere deg for Norgesfinalen.

Kommunepoker har rullet inn i Vestland som fylke nummer 8, der vi skal sende alle kommunemestere i turneringer med minst 10 deltakere i direkte til den estiske hovedstad.

Hittill har totalt 123 vinnere fra Viken, Trøndelag, Møre og Romsdal, Troms og Finnmark, Nordland, Rogaland, Vestfold og Telemark samt Vestland kvalifisert seg direkte til å spille om tittelen Norges beste pokerspiller i Tallinn.

En tittel Stian Rasmussen allerede innkasserte, da han toppet feltet på 1 254 spillere under main event i Dublin og Poker-NM i mars 2018. Litt over fire år, og et høyt antall flopper, senere, kammet Arna-mannen hjem Kommunepoker-turneringen i Alver.

– Det gikk dårlig den første timen. Siden jeg startet med monsterstack på 500bb, var jeg aldri short i starten. Jeg fikk endel halvgode hender jeg valgte å syne ned, med for å få info om de andre. Etter hvert snudde det, og når jeg fikk AA som betalte godt, så jeg meg aldri tilbake. Jeg slo ut cndale tidlig på FT, som er en god kollega. HU hadde jeg vel 45bb mot 5bb, så det var en kort seanse, oppsummerer kommunemester Stian Rasmussen.

Les mer: Den femte kvinne klar for Tallinn

Overraskende Tallinn-premie

Det nye i sesong 5 er at Kommunepoker spilles uten fylkesfinaler. I stedet sendes alle kommunemesterne fra alle kommunene med minimum 10 deltakere til live-finale i Tallinn 29. september – 2. oktober.

Martin Løberg tapte siste showdown i det 15 spiller tunge Kommunepoker-feltet i Alver, der Stian Rasmussen i tillegg til tittel vant et finalesete i Tallinn. Han kan også kalle seg kommunens beste pokerspiller.

Les mer: Jan Terje Dahle Drangedal-kommunemester til Tallinn

-Det var bare 15 spillere med, så jeg har ikke følelsen av å ha gjort noe veldig stort. Det er dog alltid gøy med en tittel. Turen til Tallinn kom overraskende. Jeg hadde ikke fått med meg regelendringen, og trodde det skulle være fylkesfinale online, så Tallinn. Men blir gøy det, aldri vært der før. Bare håpe jeg får reist, men er litt usikkert da jeg har en samboer med termin begynnelsen på august. Men satser på det ordner seg, fortsetter den nyslåtte pokerkongen av Alver.

Les mer: Disse er klare for Norgesfinalen i Tallinn

Slik spiller du Kommunepoker

For å spille en Kommunepoker-turnering, må du oppfylle et av følgende kriterier.

  • Man har bostedsadresse der (nåtid ikke tidligere)
  • Man jobber eller studerer i kommunen (nåtid ikke tidligere)
  • Man er oppvokst i kommunen. Om man flyttet mye rundt i oppveksten så velg den kommunen du har et kontaktnett du ønsker å utfordre (oppvokst, ikke kommunen fødestua lå i)
  • Man er aktiv medlem av idrettslag der. (støttemedlemskap teller ikke)

Du kan maksimalt spille fire turneringer i en sesong, og kun bli kommunemester i en kommune.

Les mer: Ole Sarpebakken til Tallinn som Notodden-kommunemester

Sesong 5 av Kommunepoker er inne sitt åttende fylke, og vi skal hele Norge rundt. Til alle 356 kommuner. Følg med på spilleprogrammet, sosiale media eller kommunepoker, så fanger du opp nødvendig informasjon.

-Det var en kompis som tipset meg dagen før. Han var bekymret for at det ikke skulle bli over 10 spillere og Tallinn- tur i potten, så sa jeg måtte spille. Jeg hadde nok ikke spilt hadde det ikke vært for han, avslutter Alvers kommunemester, Stian Rasmussen.

Les mer:Dobbel Porsgrunn-kommunemester klar for Norgesfinalen i Tallinn

Du kan også få gratisbillett til din kommunepokerturnering ved å følge oss på twitter eller andre sosiale media.

Les mer: Nybegynnerflaks stod til kommunemestertittel i Tinn

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *