Dobbel Porsgrunn-kommunemester klar for Norgesfinalen i Tallinn

Magnus Kristensen gjorde som i sesong 3, og toppet Kommunepoker-feltet i Porsgrunn på nytt da flybillett og hotell lå i potten sammen med et sete i Norgesfinalen i Tallinn.

Det har aldri vært lettere å spille seg fram til Norgesfinalen av sesong 5 i Kommunepoker, der reise og opphold er dekket. Denne spilles i Tallinn 29. september. For et innkjøp på €10 kan du både bli kommunemester, og samtidig kvalifisere deg for Norgesfinalen.

Kommunepoker runder mandag sitt fylke nummer 7 Vestfold og Telemark, og starter reisen i Vestland tirsdag 14. juni. Det betyr at vi skal sende alle kommunemestere i turneringer med minst 10 deltakere i direkte til den estiske hovedstad.

Hittill har totalt 117 vinnere fra Viken, Trøndelag, Møre og Romsdal, Troms og Finnmark, Nordland, Rogaland samt Vestfold og Telemark kvalifisert seg direkte til å spille om tittelen Norges beste pokerspiller i Tallinn.

Magnus Kristensen tok ut Joon Simen Ihlebæk heads up på siste showdown i slaget om kommunemestertittelen i Porsgrunn. Dermed gjentok finnmarkingen bedriften fra sesong 3, da han ble kommunemester i Porsgrunn for første gang.

– Turneringen var som forventet. Beste mann vant til slutt. Motstanderne var bra, men til niende og sist vant best spiller. Det er som forventet at jeg på nytt er kommunenes beste pokerspiller. Porsgrunn kan ikke poker som oss fra Alta, sier Magnus Kristensen.

Les mer: Den femte kvinne klar for Tallinn

Møter jevnbyrdige i Tallinn

Det nye i sesong 5 er at Kommunepoker spilles uten fylkesfinaler. I stedet sendes alle kommunemesterne fra alle kommunene med minimum 10 deltakere til live-finale i Tallinn 29. september – 2. oktober.

Kristensen innfridde deltakerkravet om å være aktivt medlem av et idrettslag. Dermed kan den Hammerfest-fødte 27-åringen gjøre seg klar for Norgesfinalen i Tallinn etter å ha toppet feltet på 10 spillere i Porsgrunn.

Les mer: Jan Terje Dahle Drangedal-kommunemester til Tallinn

-Jeg gleder meg masse til tur ned dit og få spilt med folk som på mitt nivå, sier finalist og dobbel kommunemester Magnus Kristensen.

Les mer: Disse er klare for Norgesfinalen i Tallinn

Slik spiller du Kommunepoker

For å spille en Kommunepoker-turnering, må du oppfylle et av følgende kriterier.

  • Man har bostedsadresse der (nåtid ikke tidligere)
  • Man jobber eller studerer i kommunen (nåtid ikke tidligere)
  • Man er oppvokst i kommunen. Om man flyttet mye rundt i oppveksten så velg den kommunen du har et kontaktnett du ønsker å utfordre (oppvokst, ikke kommunen fødestua lå i)
  • Man er aktiv medlem av idrettslag der. (støttemedlemskap teller ikke)

Du kan maksimalt spille fire turneringer i en sesong, og kun bli kommunemester i en kommune.

Les mer: Ole Sarpebakken til Tallinn som Notodden-kommunemester

Sesong 5 av Kommunepoker er inne sitt syvende fylke, og vi skal hele Norge rundt. Til alle 356 kommuner. Følg med på spilleprogrammet, sosiale media eller kommunepoker, så fanger du opp nødvendig informasjon.

Les mer:Mats Rødsand Sortland-kommunemester klar for Tallinn

Du kan også få gratisbillett til din kommunepokerturnering ved å følge oss på twitter eller andre sosiale media.

Les mer: Daniell Torsteinsen klar for Tallinn som Haugesunds pokerkonge

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *