Stor pokerinteresse i Hallingdal

Det er glødende pokerinteresse i Hallingdal foran søndagens Kommunepoker. Hvem blir den historiske kommunemesteren i Gol?

Kenneth Kværna Høegh er mannen bak den lokale pokerklubben Hallingpoker i Gol kommune. Helgepappaen spilte ikke sesong 1 av Kommunepoker. Han forteller om en glødende pokerinteresse under overflaten i det enorme dalføret som inneholder tettstedene og kommunene Flå, Nes, Hol, Hemsedal, Ål og Gol

– Poker interessen her på Gol har blitt veldig stor. Etter jeg startet opp klubben Hallingpoker, er det en god del spillere som samles og spiller sammen. For øyeblikket er vi rundt 80 medlemmer, og vi prøver å få til spill minst 1 gang i uken. Ofte med nye fjes og de gamle traverene på plass ved pokerfilten, innleder Kenneth Kværna Høegh.

Les mer: Stor interesse før Kommunepoker i Drammen

Stor pokerinteresse i Hallingdal

Høegh er i likhet med pokerklubb-kollega Eirik Brusletto ambassadør for sesong 2 av Kommunepoker. Det er stor pokerinteresse i Hallingdal.

– Kommunepoker konseptet er veldig spennede. Det er gøy at det endelig er en turnering som kan dra med seg bredden av pokerspillere rundt om i Norge. Her kan faktisk hobbyspillere også være med å prøve seg mot eliten, sier Kommunepoker-ambassadør Høegh.

I likhet med Hol skriver Gol pokerhistorie søndag. Det ble ikke spilt noen Kommunepoker-turnering i sesong 1, da deltakelsen var for liten ved oppstart. Det må minimum være tre spillere for å starte kampen om å kåre den lokale poker- dronningen eller kongen.

Les mer: Kommunepoker i Hol blir historisk

Søndag ruller Kommunepoker ut onlinefilten over de 10 første kommunene av Buskerud. Hele Hallingdal har den lokale Kommunemester-tittelen i spill.

Disse 10 kommunene spilles søndag 12. mai:

Ål, Drammen, Nes, Flå, Flesberg, Gol, Hemsedal, Hol, Hole og Hurum.

Samtidig som fylkesmesser nummer 9 skal kåres i fylkesfinalen i Vest-Agder, starter jakten på den tiende i Buskerud. Fylket som i fjor fikk Norgesmesteren i Mari Thorrud Skolem. Kongsberg-kommunemesteren får klart tøffere konkurranse på veien i år. Blant annet fra Hallingdal-kommunene.

– Selv spiller jeg mye poker. Jeg sitter en del online og spiller sammen med venner i godt lag når mulighetene byr seg. Poker er så klart et ferdighetsspill, hvor man ønsker å bli den beste.
Dublin var desverre ikke på bucketlisten i år, men det er Poker-NM i Norge og Kommunepoker. Nå får vi se hvor lista ligger, avslutter Kommunepoker-ambassadør Kenneth K. Høegh.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *