Norges største pokerturnering har blitt enda større

Coolbets lavterskel-turnering Kommunepoker satte deltakerrekord som Norges største pokerturnering allerede i sin første sesong. I sesong 2 står norgesrekorden for kraftig fall.

Det har vært en suksessfull reise gjennom ni fylker. Søndag rulles onlinefilten ut i Buskerud som fylke nummer 10 av 18.

Sesong 2 av Kommunepoker setter nye rekorder hver eneste uke, og går mot en forbedring av fjorårets Norgesrekord som den største pokerturneringen i landet.

I det kommunepoker har rundet 167 av totalt 422 kommuner har 682 flere deltakere enn under sesong 1 spilt om Kommunemester-tittelen.

Det gir en total på 1 984 spillere så langt i sesong 2. Der Kommunepoker jager Norgesrekorden fra sesong 1 på 2063 spillere. Et foreløpig estimat forteller at årets sesong vil sette ny rekord med godt over 3 000 spillere.

-Vi så allerede i sesong 1 at konseptet med lavt innkjøp og tilgjengelighet for alle var en suksessfaktor. Kommunepoker treffer bredt i hele samfunnet, og er et konsept med intensjoner om å samle familiemedlemmer, naboer, kollegaer, kompiser, rivaler og bekjente til kamp om tung poker-prestisje. Derfor satte vi oss det hårete målet om over 3 000 deltakere i sesong 2. Det er 50 prosent mer enn Norgesrekorden i fjor. Vi er på god vei, og håper selvsagt flest mulig får oppleve gleden, engasjementet og spenningen ved poker gjennom å prøve seg i sin lokale Kommunepokerturnering fremover, sier talsmann for den populære pokerturneringen til spillselskapet Coolbet, Rolf Hansen.

Søndag er det første del av Buskerud som står for tur.

Fylket som så Mari Thorrud Skolem bli fylkesmester i fjor. Etter å ha blitt kronet som poker-dronning i Kongsberg. Til slutt vant Norgesfinalens eneste kvinnelige deltaker tittelen og Norges største pokerturnering Kommunepoker.

Les mer: Stor interesse for Kommunepoker i Drammen

Norges største pokerturnering

Oslo åpnet årets Kommunepoker-sesong med at Vegard Melgalvis, broren til Lillestrøms fotballhelt Aleksander Melgalvis, kammet hjem den første billetten til Norgesfinalen i Tallinn i oktober.

Der skal de 18 fylkesvinnerne møtes til kamp om tittelen Norges beste pokerspiller 2019.

Melgalvis har i ettertid fått selskap av Christian Arstad (Akershus), Ole-Christian Rød (Møre og Romsdal) Kai Gimre (Aust Agder), Robert Olsen (Telemark) Monica Klingenberg (Vestfold) Per Kristian Langvik (Østfold) og Eirik Gluppe Steinstø  (Hordaland)

Søndag 12. mai spilles fylkesfinalen i Vest-Agder. Samtidig med at Kommunepoker åpner sitt 10.fylke.

Oslo trommet sammen 157 deltakere til Kommunepoker-turneringen, og hadde dermed en oppgang på 50 prosent fra sesong 1.

Akershus samlet 257 spillere på sine 22 lokale Kommunepoker-turneringer under sesong 1. Det var nest høyest deltakere i hele landet. De fikk låne Norgesrekorden med 399 spillere i en uke denne sesongen.

Møre og Romsdal sendte 315 spillere til online-filten under sesong 1, men til denne sesongen mobiliserte fylket i nordvest skikkelig for å ta tilbake sin Norgesrekord. 29 av 35 kommuner kåret sine kommunemestere. Med massive 587 deltakere med korta i lufta over Møre og Romsdal.

Kommunepoker 2019: Early birds får oddsbonus

Fylkesoversikt:

  1. Møre og Romsdal 587
  2. Akershus 399
  3. Telemark 206
  4. Østfold 172
  5. Oslo 157
  6. Hordaland 145
  7. Vestfold 88
  8. Vest-Agder 77
  9. Aust-Agder 54

Hva skjer i Buskerud?

Under sesong 1 klatret totalt 65 spillere til onlinefilten.

Den rekorden faller med stor sannsynlighet.

Samarbeid med Vi Menn

Nytt av året er også at Coolbet i samarbeid med Vi Menn Poker adder et medlemskap i Vi Menn Poker Premiumtil de første 200 kommunevinnerne. Et medlemskap i premiumløsningen til Vi Menn Poker gir muligheten til å være med på eksklusive tilbud, rabatter og konkurranser, man får pokernyheter rett i postkassa, og ikke minst får man være med på Vi Menns Pokergalla, Gullhånda-utdeling og gallaturnering i februar/mars neste år.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *