Futsæter kommunemester da Kristiansund sprengte rekorder

Kristiansund ble første kommunepoker-turnering som passerte 100 deltakere, da Kjetil Futsæter ble kronet som pokerkongen av ballbyen på Nordmøre. 

Kristiansund samlet 114 spillere til onlinefilten, da Kommunepoker inntok kommunen som de to første årene av Kommunepoker har vært den største turneringen i Norge. Det gode pokermiljøet i kommunen samlet seg til slutt rundt en nyslått Kommunemester. Som i følge seg selv er pokerens svar på den blinde høna som fant frø.

-De to største gikk mot hverandre på finalebordet, og klarte faktisk å slå seg selv ut. Heads up hadde jeg 300 000 mot 1,5 million, men jeg fikk to doblinger og alt snudde seg i min favør. Det er utrolig artig å vinne for en dårlig spiller, som jeg kaller meg selv. Gode kort, flyt og godt tima bløffer gjorde susen. Jeg har aldri spilt poker utenfor Kristiansund noen gang. Jeg er ganske fersk i dette spillet med mine vel 2 år, forteller nyslått Kommunemester Kjetil Futsæter.

Les mer: Er dere klare Troms og Finnmark?

For lave 10 euro har trolig noen av de 113 som ikke nådde helt opp i Kristiansund, trøste seg med at Smøla byr på nye muligheter for de som er født eller oppvokst der. Eventuelt jobber, bor eller er medlemmer av det lokale idrettslaget i Smøla. Torsdag 16.januar klokken 20.00 spilles den siste turneringen i sesong 3 av Kommunepoker i Møre og Romsdal. 9 stykker spilte om tittelen i sesong 2, men det er varslet større konkurranse om tittelbeltet og siste plass i fylkesfianalen.

Skryter av pokermiljøet

41-åringen er dermed klar for fylkesfinalen i Møre og Romsdal søndag 19. januar. Der møter han de andre 22 kommunemesterne i det pokerglade fylket. Ambisjonene om å ta ned den, for å spille Norgesfinalen live i Tallinn i mai er ikke de største.

-Fylkesfinalen har jeg ikke så mye forventninger til, men jeg får satse på flyt der også, sier Futsæter.

Han er enten veldig god på motmaning eller en ulv i fåreklær ved pokerfilten. Futsæter toppet det rekordtunge feltet med 113 motspillere.

-Turneringen startet temmelig rolig for min del. Jeg gikk opp og ned mellom 20-30 000 chips. Jeg var veldig short en stund nede i 9 800 chips, men doblet meg ved 2 anledninger. Etter at vant jeg ei hånd all in, der jeg satset på flushen snudde alt seg. Plutselig hadde jeg 100 000 i chips og kunne spille litt mer. Jeg har alltid fått beskjed om å satse litt mer og være litt mer aggressiv. Det følte jeg at jeg gjorde, og sanket mange chips. Plutselig hadde jeg rundt 250 000 chips og lå blant topp 10. Jeg var med i fjor også, men da røyk jeg ut temmelig fort, forteller pokerkongen Kjetil Futsæter.
«Rookien» roser pokermiljøet i Kristiansund.
-Pokermiljøet i Kristiansund føler jeg er veldig bra. Utrolig mye trivelige og imøtekommende folk der. Jeg er jo en stille og rolig kar, som ikke har spilt så mye før, men har blitt godt tatt i mot av gjengen der, avslutter kommunemester Kjetil Futsæter.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *