Hvem blir neste kommunemester i Tromsø?

Pokerinteressen i Tromsø er i kraftig vekst. Søndag skal neste kommunemester i Tromsø kåres. Etter at Trond Martin Thorbjørnsen ble mester i 2018 i det største feltet av alle Kommunepoker-turneringer i Troms.

Nettpokerstjernen Ola Amundsgård så dagens lys i nordens paradis Tromsø. Noen år senere poppet Kommunepoker fram på stjernehimmelen, som en lavterskelturnering for alle som har lyst til å spille poker online for lave 10 euro innkjøp.

Søndag er det de 15 siste kommunene i Troms som skal kåre sin kommunemester, som får et gratis sete til fylkesfinalen søndag 15. september. Der ligger en plass i Norgesfinalen i potten. Den spilles live i Tallinn i november.

-Kommunepoker-konseptet er helt genialt. Det skaper litt mer lokal konkurranse. Jeg spilte kommunepoker i fjor, og busta dessverre ganske tidlig. I år tar jeg den ned, sier Kommunepoker-ambassadør Patrik Ravn.
Lyngen, Målselv, Nordreisa, Salangen, Skånland, Skjervøy, Sørreisa, Storfjord, Torsken, Tranøy, Tromsø, Dyrøy, Gratangen, Kvænangen og Kåfjord er søndagens kommuner med kortene i luften om Kommunemester-tittelen.

Neste kommunemester i Tromsø

Tromsø så 37 spillere i feltet om den første Kommunemester-tittelen noen sinne under sesong 1. Da kammet Trond Martin Thorbjørnsen hjem tittelen og plassen i fylkesfinalen.
Den neste kommunemester i Tromsø skal søndag starte på samme løpet. Mot det som kan ende i Tallinn. Der arrangøren Coolbet betaler reise og opphold samt innkjøp i Coolbet Open.
-Pokerinteressen i Tromsø virker å vokse ganske så bra. Det har blitt mye liv i klubber blant annet. Jeg merker også en mer hyppig vekst i antall pokerspillende venner, sier Ravn videre.
Hvordan er det med hans egen pokerform?
-Jeg har dessverre hatt litt lite tid til poker de siste månedene, da det har vært ganske hektisk for meg. Jeg håper å være mer aktiv rundt filten fremover, avslutter Kommunepoker-ambassadør Patrik Ravn.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *