Hvem er Haugesunds beste pokerspiller?

Evy W. Kvilhaug er en av flere som har lyst til å kamme hjem kveldens Kommunepoker-turnering, og bli Haugesunds beste pokerspiller. 
Haugesund er en av ni kommuner som søndag kveld skal kåre en lokal pokermester, som samtidig avanserer videre til fylkesfinalen for Rogaland. For lave 10 euro kan du spille i Coolbets pokerklient om kommunemester-tittelen i Stavanger, Haugesund, Eigersund, Sauda, Strand, Kvitsøy, Hjelmeland, Sandnes og Klepp.
Turneringene starter klokken 20. Du kan spille Kommunepoker i den kommunen du bor, jobber, er født eller oppvokst eller bare medlem av det lokale idrettslaget. Det er med andre ord flere muligheter til å kjempe om den eksklusive kommunemester-tittelen som kan ta deg hele veien til Norgesfinalen i Tallinn i mai.
Evy W. Kvilhaug testet seg i Karmøy torsdag uten å gå hele veien. I kveld prøver 37-åringen pokerlykken i Haugesund, der hun tapte heads up i sesong 2 for John Gunnar Haukås. En sesong der Kvilhaug i stedet vant Kommunepoker i Karmøy.
-Det er mange gode spillere i Haugesund, så det blir ikke lett ta kommunemester-tittelen. Jeg håper jo alltid på og vinne når jeg spiller en turnering. Jeg ble nummer syv i Karmøy-turneringen torsdag, sier Kommunepoker-ambassadør Evy W. Kvilhaug.

Haugesunds beste pokerspiller

I Rogaland har Owe Egeland blitt fylkesmester de to første sesongene av Norges største pokerturnering Kommunepoker. Egeland tapte heads up i Norgesfinalen i Tallinn under sesong 1.
Der ambassadør Kvilhaug spilte fylkesfinalen som Kommunemester i Karmøy.
-Fylkesfinalen spilte jeg mens eg var på pokertur til Kypros. Jeg satt og spilte både live og på mobil, og jeg tror det ble 4. plass i fylkesfinalen. Det jeg husker best var at jeg var all in samtidig i begge, og så røyk jeg ut av turneringene samtidig, forteller Evy W. Kvilhaug.
Foreløpig er fire fylkesmestere kåret i sesong 3 av Kommunepoker, der Nordland spiller sin fylkesfinale samtidig med de 9 Kommunepoker-turneringene i Rogaland.
I potten i fylkesfinalen ligger som nevnt et sete til Norgesfinalen, som spilles live i Tallinn. I tillegg til ei Coolbet Open-pakke, som dekker reise, opphold og innkjøp i main event i Coolbet Open i tillegg.
Meget mulig er det Haugesunds tur til å få en finaledeltaker i vårvakre Tallinn.
-Det er et stort pokermilijø på Haugalandet. Vi har mange gode spillere, både på Karmøy og på Haugesund-siden. Dette året synes jeg vi bør få en representant herfra til Tallinn, avslutter Kommunepoker-ambassadør Evy W. Kvilhaug.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *