Disse skal kjempe om pokertronen i Nordland

Slaget om pokertronen i Nordland står søndag 16. februar. Da møtes Vefsn-kommunemester Christian Johansson de 21 kommunemesterne i fylkesfinalen. Hvem blir fylkesmesteren som sendes til Tallinn for å spille Norgesfinalen i årets Kommunepoker? 

Søndag 16. februar skal sesong 3 av Kommunepoker få sin fylkesmester nummer 5. Han eller hun sendes til Tallinn på arrangøren Coolbets regning. Der møtes alle 11 fylkesmestere og 7 wild card-vinnere i Norgesfinalen, som spilles live i den estiske hovedstad. Innkjøp i Coolbet Open er også en del av pakken alle fylkesmestere vinner i Norges største pokerturnering – Kommunepoker.

Fylkesfinalen i Nordland har 22 kommunemestere, der en plass i Norgesfinalen i Tallinn samt ei Coolbet Open-pakke ligger i potten.

Svorske Christian Johansson er 1 av kommunemesterne som kjemper fylkesmestertittel og et pokereventyr i Tallinn.

-Turneringen bydde på godt motstand. Jeg spilte litt mer aggresivt i starten, og gikk både opp og ned med chipsen. Jeg tapte en god del på bløffer som gikk rett så dårlig. Deretter venta jeg inn god-kortene og fikk godt betalt. Heads up var det meg og Stig igjen, med han som chipleader. Jeg har spilt en del med han tidligere, og han er en riktig luring ved bordet. En tøff spiller. Heldigvis traff jeg hakket bedre enn han med kortene og fikk kammet hjem seieren, forteller 29-åringen med adresse Mosjøen på femte året.

Norges største pokerturnering jager en forbedring av egen norgesrekord i antall deltakere fra sesong 2, som igjen toppet sesong 1.

Les mer: Fire sjanser til å spille Kommunepoker

Pokertronen i Nordland

Johansson testet pokerlykken under sesong 2 av Kommunepoker uten hell, men kan nå krone seg som kommunemester i samme kommune som der fylkesmesteren i Nordland kom fra under sesong 1. Jørgen Sandstrak spilte seg hele veien til Tallinn, men var i det falne felt i hjemkommunen i sesong 3.

-Jeg ser fram mot fylkesfinalen. Det skal bli veldig interessant. Det finnes mange gode spillere i Vefsn. Jeg tror at poker er en sport som bare blir større her i fremtiden, avslutter kommunemester Christian Johansson

I fylkesfinalen søndag møtes 3 kvinnelige og 19 mannlige kommunemestere online ved filten i Coolbets pokerklient i kamp om pokertronen i Nordland.

Gunnar Fenes(Lødingen), Thomas Evensen(Øksnes), John Ivar Nygård(Sømna), Lars Axelsen(Rødøy), Aleksander Gylseth(Vestvågøy), John Persen(Bindal), Tommy Solfjeld(Dønna), Olav Børre Slettvold(Vågan), Trine Lise Lundegård(Meløy), Jan Kevin Arnøy(Herøy), Anniken Barosen(Bodø), Sondre Fagerli (Rana), Christian Johansson(Vefsn), Tobias Fjellvang(Sortland), Jostein Ottermo(Hemnes), Lasse Andreassen(Leirfjord), Leif Ruben Hanssen (Hadsel), Håvard Jansen(Saltdal), Renate Kristiansen(Andøy), Morten Wika(Vega), Rolf Nilssen(Røst), Børge Dypvik(Narvik)

Viken har allerede fått sin verdige fylkesmester.  Trøndelag sin fylkesmester var for ung til å spille Norgesfinalen, men vant i stedet en pakke til Dublin-NM. Til Norgesfinalen drar dermed i stedet han som tapte heads up. 

Fylkesmesteren i Møre og Romsdal ble Mats Albertsen.

I Troms og Finnmark ble Bjørn Tore W. Hansen fra Nordkapp fylkesmester.

1 svar

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] med pokeraliaset Svenskfan kom til fylkesfinalen som kommunemester i Vefsn. Av de 22 lokale pokermesterne sto Mosjøens pokerkongen igjen som siste mann ved onlinefilten. Med alle sjetongene, som […]

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *