Vennepoker tar helt av hos Coolbet

I stille tider strømmer forespørslene inn om å sette opp private venneturneringer. I Coolbets pokerklient koker det derfor av aktivitet, der venner, lag-kompiser, foreninger og andre grupperinger ønsker å ha deres eget sosiale treffsted digitalt. 

Korona-pandemien har stengt store deler av det norske samfunn ned, og smittefaren gjør at veldig mange nordmenn tar alle de forhåndsregler de kan for å holde seg friske. Dermed blir det mye hjemmetid. Med absolutt null sportsaktivitet i mediabildet, er det mye fritid å fylle.

Mange har derfor flyttet sine ukentlige sosiale pokerlag fra stuen ut på verdensveven til Coolbets pokerklient.

-Vi har hatt en enorm pågang den siste uken blant folk som ønsker å spille private venneturneringer online. Det er sosiale buyins og turneringsspill der går i, der prestisjen trolig er minst like verdifull som innholdet i potten. De fleste av oss er fratatt alle sosiale møteplasser, der treningsfelt, treningssenter, arbeidsplass, skole, møter eller annet er satt på vent til Korona-situasjon er under mer kontroll. Dermed har vennepoker-turneringer blitt veldig populært, og vi har plass til absolutt alle som ønsker sin egen turnering. Det er bare å ta kontakt, sier pokermanager Svein Olav Eidseter i Coolbet.

Savner du feltet eller fotball på tv?

Savner du treningsfeltet, garderobekulturen eller fotball på tv? Da har også Coolbet startet opp supporterpoker, der det ligger 3 000 kroner i potten til vinneren. Noe som kan dekke et sesongkort til favorittlaget i Eliteserien eller OBOS for eksempel?

Seriestarten i norsk toppfotball er foreløpig satt på vent til 23. mai, og organiserte treninger vil tidligst være mulig å starte opp etter 8. april. Da skal regjeringen på nytt vurdere om Korona-tiltakene skal forlenges, lettes på eller strammes inn ytterligere.

I mellomtiden har du og vennene dine mulighet til å skaffe dere en ekstra sosial arena i Coolbets pokerklient. Alt av Venneturneringer settes opp på forespørsel og etter ønsker om struktur, innkjøp og annet.

Les mer: Er dere klare for Kommunepoker nye Innlandet fylke? 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *