Norgesmesteren jager historisk kommunemestertittel

Robert Jensen er regjerende Kommunemester i Fet som snart er en del av nye Lillestrøm kommune. Der spilles det søndag om den eksklusive tittelen. 

For lave 10 euro spiller du søndag om kommunemestertittel i nye Moss, nye Lillestrøm og nye Drammen kommune. Slik kommunene ser ut etter kommunesammenslåingen neste år.

Robert Jensen har akkurat kommet hjem fra en god ukes forsvarsøvelse i skogen, og har begynt å kjenne på kortene igjen. 34-åringen vant Kommunepoker i Fet under sesong 2. I sesong 3 av kommunepoker er Fet en del av nye Lillestrøm Kommune.

Søndag kan også alle som er glad i Lillestrøm spille kommunepoker gratis ved å ta dette tilbudet. Enda havner man i pluss. 

– Sesong 3 blir bra. Jeg digger konseptet, og jeg regner med ny deltakerrekord i alle kommuner. Det er mange sterke spillere fra Lillestrøms-området, så det blir spennende. Jeg regner med at det blir tøffere å nå toppen i år med en storkommune. Niklas Klein er jo fersk norgesmester og Daniel Nesbakken er jo ganske solid. Ellers er det jo noen gode gamle fisker fra Fet som plutselig kan sitte i gliden, sier Kommunepoker-ambassadør Robert Jensen.

Norgesmester Robert Jensen

Jensen ble sist sesongs Norgesmester i slots. Det er også et konsept fra arrangøren bak Kommunepoker. Coolbet. I sesong 3 er Østfold, Akershus, Buskerud samt Lunner og Jevnaker slått sammen til Viken fylkeskommune. De 51 kommunene skal dermed spille om fylkesmestertittelen.
De 11 fylkesmesterne kvalifiserer for gratis reise, opphold og innkjøp i main event i Coolbet Open i mai 2020. Samtidig spille Norgesfinalen live i Tallinn. Der er det også 7 Wild cards til de 7 kommunene med størst deltakelse, som alle får spille en ny turnering med samme Coolbet Open-pakke til vinneren som til fylkesmesterne.  
Søndag kan nye Lillestrøm kommune (Fet, Skedsmo og Lillestrøm) lokke med en historisk tittel og plass i fylkesfinalen for Viken. Blir turneringen stor nok i deltakelse, kan det også bli et Wild card til våren med Norgesfinale i potten.
– Fylkesfinalen gikk skikkelig dritt sist sesong. Jeg måtte sjonglere med jobb og dårlig dekning, så ble lite bra spill. Jeg satser på å nå fylkesfinalen i år også, så det blir en ny sjanse, sier Kommunepoker-ambassadør Robert Jensen.
Han ble kommunemester i Fet sist sesong, men maktet ikke hele veien i Akershus-løpet. I sesong 3 er en historisk Kommunemester-tittel i Lillestrøm kommune målet.
-Kommunpepoker-konseptet er bra. Her får man først brynet seg på de lokale før man går videre. I tillegg går det jo på æren til kommunene, så man spiller på en måte for andre enn kun seg selv også. En fin tur til Tallinn for finale er jo også nydelig, avslutter Kommunepoker-ambassadør Robert Jensen.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *