Finstad-hattrick i Lørenskog gir etterlengtet Tallinn-tur

Stig Finstad signerte sin tredje strake kommunemester-tittel i Lørenskog, og ser ut til å endelig få spille Norgesfinalen i Tallinn.

Det har aldri vært lettere å spille seg fram til Norgesfinalen av sesong 5 i Kommunepoker, der reise og opphold er dekket. Denne spilles i Tallinn 29. september. For et innkjøp på €10 kan du både bli kommunemester, og samtidig kvalifisere deg for Norgesfinalen.

Alt du trenger for å spille Kommunepoker er en spillekonto hos Coolbet.

Stig Finstad ble både kommunemester i Lørenskog, og fylkesmester i Viken under sesong 3, men da slo Covid19 knock out på alt som kunne minne om større livepoker-turneringer. Norgesfinalen i Tallinn måtte spilles online. Finstad forsvarte tittelbeltet i Lørenskog under sesong 4, men kom da til kort i fylkesfinalen.

Les mer: Dro ut broren og kona på vei mot nytt pokereventyr i Tallinn

Mandag slo Stig Finstad til igjen, da Coolbet rullet ut onlinefilten i Kommunepoker over Lørenskog. Dermed hattrick i kommunemester-titler, og nå ser det ut til at Finstad endelig skal få oppleve Norgesfinalen i Tallinn.

-Jeg tok det rolig fra start og var rundt startstack en god stund. Da det ble finalebord begynte spillet for min del. Fikk opp stacken, og jeg fikk spilt noen hender. 4-veis la jeg mye press og det fungerte godt. Kort headsup, der vi satt på rundt 23bb hver. Der var det ikke mye rom for spill desverre, men det gikk veien. Jeg er kjempefornøyd med å ta tittelen for tredje år på rad, og den skal ikke taes fra meg lett. En tur til Tallinn for litt live-poker hadde vært moro. Jeg er klar for det. Bare det å reise bort litt og se folk hadde vært  fint nå, sier kommunemester Stig Finstad, som skal forsvare Lørenskogs pokerære i Norgesfinalen.

Les mer: Vant mestertittel og Tallinn-tur på andre forsøk

Slik spiller du Kommunepoker

Det nye i sesong 5 er at Kommunepoker spilles uten fylkesfinaler. I stedet sendes alle kommunemesterne fra alle kommunene med minimum 10 deltakere til live-finale i Tallinn 29. september – 2. oktober.

Les mer: Disse er klare for Norgesfinalen i Tallinn

For å spille en Kommunepoker-turnering, må du oppfylle et av følgende kriterier.

  • Man har bostedsadresse der (nåtid ikke tidligere)
  • Man jobber eller studerer i kommunen (nåtid ikke tidligere)
  • Man er oppvokst i kommunen. Om man flyttet mye rundt i oppveksten så velg den kommunen du har et kontaktnett du ønsker å utfordre (oppvokst, ikke kommunen fødestua lå i)
  • Man er aktiv medlem av idrettslag der. (støttemedlemskap teller ikke)

Du kan maksimalt spille fire turneringer i en sesong, og kun bli kommunemester i en kommune.

Sesong 5 av er godt i gang i sitt første fylke, og vi skal hele Norge rundt. Til alle 356 kommuner. Følg med på spilleprogrammet, sosiale media eller kommunepoker, så fanger du opp nødvendig informasjon.

Les mer: Vant Tallinn-tur i Kommunepoker mot venner og kjendiser

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *