Hobbyspiller Torgeir pokerkongen av Indre Østfold

Torgeir Hagmann heter årets kommunemester i Indre Østfold, som er klar for et pokereventyr i Tallinn og Norgesfinalen.

Det har aldri vært lettere å spille seg fram til Norgesfinalen av sesong 5 i Kommunepoker, der reise og opphold er dekket. Denne spilles i Tallinn 29. september. For et innkjøp på €10 kan du både bli kommunemester, og samtidig kvalifisere deg for Norgesfinalen.

Torgeir Hagmann toppet feltet på 37 spillere, da Kommunepoker rullet ut onlinefilten i Indre Østfold. Kommunemester-tittelen gav dermed direkteplass i Norgesfinalen i den estiske hovedstad til høsten.

-Turneringen var en stor rollercoaster de første to timene, men jeg prøvde å være tålmodig. Når vi kom på finalebordet syns jeg det gikk litt tregt den første stunden. Da det var fire-fem spillere igjen traff jeg noen hygglige hender og fikk en fin stack. Heads up gikk det veldig fort etter bare noen få hender. AT mot 99 som Ronny hadde Jeg traff heldigvis, forteller kommunemester Torgeir Hagmann.

Les mer: Finnstad-hattrick i Lørenskog gir etterlengtet Tallinn-tur

Hotellet i Tallinn bestilt

Det nye i sesong 5 er at Kommunepoker spilles uten fylkesfinaler. I stedet sendes alle kommunemesterne fra alle kommunene med minimum 10 deltakere til live-finale i Tallinn 29. september – 2. oktober.

-Dette er et kjempebra konsept. Det er moro å spille med mange kjente fra nærmiljøet. Jeg syns det var meget stort å vinne en slik turnering. Selv om det ikke er mer enn 37 spillere med, er det litt ære i potten her. For ikke å snakke om at det er en bonus når du får en mulighet til å reise til Tallinn som kommunemester. Dette er noe jeg virkelig gleder meg til. Hotell-rommet er allerede bestilt, så misser ikke denne turen, sier Norgesfinale-deltaker Hagmann.

Koronaperioden har gitt mye turneringsspill online.

– Jeg er en hobbyspiller, og har en 5. plass i NM-deepstacken som beste liveresultat. Jeg spiller litt lokalt, men det har blitt ganske mye på Coolbet nå de to siste åra grunnet koronatiden. Jeg syns Ylva, Wedde-brødrene og Sycks gir det lille extra, når man spiller online. Det føles mye mer sosialt og moro å følge med. De skal ha mye av æren for at man  sitter nesten hver kveld og spiller noen turneringer, forteller Hagmann videre.

Les mer: Disse er klare for Norgesfinalen i Tallinn

Slik spiller du Kommunepoker

For å spille en Kommunepoker-turnering, må du oppfylle et av følgende kriterier.

  • Man har bostedsadresse der (nåtid ikke tidligere)
  • Man jobber eller studerer i kommunen (nåtid ikke tidligere)
  • Man er oppvokst i kommunen. Om man flyttet mye rundt i oppveksten så velg den kommunen du har et kontaktnett du ønsker å utfordre (oppvokst, ikke kommunen fødestua lå i)
  • Man er aktiv medlem av idrettslag der. (støttemedlemskap teller ikke)

Du kan maksimalt spille fire turneringer i en sesong, og kun bli kommunemester i en kommune.

Sesong 5 av er godt i gang i sitt første fylke, og vi skal hele Norge rundt. Til alle 356 kommuner. Følg med på spilleprogrammet, sosiale media eller kommunepoker, så fanger du opp nødvendig informasjon.

– Jeg fant Kommunepoker-turneringen gjennom Facebook og Coolbet. Så tommelen opp for Coolbet, for dette syns jeg var moro. Jeg gleder meg allerede nå til turen, avslutter kommunemester Torgeir Hagmann.

Les mer: Vant Tallinn-tur i Kommunepoker mot venner og kjendiser

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *