Jon Kyte ble Lindesnes-kommunemester

,

Jon Kyte var storfavoritten som innfridde i å forsvare sin tittel som Lindesnes-kommunemester.

Kyte ble Kommunemester under sesong 1 av Kommunepoker, og forsvarte tittelen da onlinefilten på ny ble rullet ut over Lindesnes. I det 9 spiller tunge feltet kom 25-åringen inn på late entry, og var også siste mann ut igjen av turneringen. Med tittelen i behold.

-Det var gøy å vinne kommunepoker i Lindesnes back2back! Veien var mye hardere i år. Jeg traff godt i å gjøre noen light calls, og fikk gjennom nesten alle bluffsa mine. Jeg kom hjem fra Bergen til Lindesnes 20:57 og rakk akkurat late reg. Da var lillebror allerede slått ut før jeg satt meg ned. Jeg slo ut en av de beste motstanderne mine ved å syne en all in på 377 flop med AK og møtte KJ. Etter det slo jeg ut en etter en sakte og sikkert. Chipsa fløy og når vi var fire igjen hadde jeg nesten tre ganger så mye som nummer to. Hun sendte melding at vi tar det Heads up etter at de to andre med startstack hadde ryket ut. Noen sekunder senere så jammet hun all in i SB med nesten 20BB og jeg synte i BB med A9s. Hun hadde 44, og jeg traff en 9er. Så slo han ene ut tredjemann. Da vi var Heads up hadde jeg 2.5x chip lead og pottene gikk litt frem og tilbake. Fram til jeg begynte å open jamme mye og stjal mye blinder. Siste hånden åpnet jeg A4s, og han 3bet JJ. Jeg synte. Flop 532 og jeg floppet straight. Han la et confirmation-bet, og jeg raiset da jeg visste at han var veldig sterk. Han gikk all in, jeg synte og vant, forteller Jon Kyte.

Lindesnes-kommunemester

Med base i Bergen har Kyte de siste årene livnært seg som pokerproff. Han spiller både online og store turneringer rundt om i verden. NM i Dublin er historie, og nesa er rettet framover. Først og fremst mot fylkesfinalen for Vest-Agder. For Kyte ønsker seg en ny sjanse i Norgesfinalen i Tallinn i november.

-Det var nesten bare kjente som spilte om Kommunemester-tittelen i Lindesnes. Det var gøy å slå ut de du vanligvis spiller med på klubben. Nå er den lette jobben gjort. Det viktigste er å vinne fylkesfinalen. Jeg har hørt det er noen gode motstandere der i år, så jeg gleder meg. Neste turnering for min del blir SCOOP-online,  også blir det til Praha i slutten av mai for å spille Feelbet Open, avslutter årets Lindesnes-kommunemester.
Kyte spilte Norgesfinalen under sesong 1 som fylkesmesser fra Vest-Agder. Der lykkes ikke pokerproffen i å klatre inn på finalebordet. Årets Norgesfinale spilles i november i den estiske hovedstad. Parallelt med Coolbet Open utgave 2 i 2019. Den første Coolbet Open-turneringen for året spilles 8.-12.mai i Tallinn.

Samarbeid med Vi Menn

Nytt av året er også at Coolbet i samarbeid med Vi Menn Poker adder et medlemskap i Vi Menn Poker Premium til de første 200 kommunevinnerne. Et medlemskap i premiumløsningen til Vi Menn Poker gir muligheten til å være med på eksklusive tilbud, rabatter og konkurranser, man får pokernyheter rett i postkassa, og ikke minst får man være med på Vi Menns Pokergalla, Gullhånda-utdeling og gallaturnering i februar/mars neste år.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *