Trente og pantet seg til pokertittel og Tallinn-tur

Didrik Mostue rakk å legge sønnen sin, trene på gymmen og pante tomflasker før han ble toppet Kommunepoker-feltet i Lillestrøm på sin vei mot Tallinn-tur og Norgesfinale.

Det har aldri vært lettere å spille seg fram til Norgesfinalen av sesong 5 i Kommunepoker, der reise og opphold er dekket. Denne spilles i Tallinn 29. september. For et innkjøp på €10 kan du både bli kommunemester, og samtidig kvalifisere deg for Norgesfinalen.

Alt du trenger for å spille Kommunepoker er en spillekonto hos Coolbet.

Didrik Mostue toppet det 42-spiller tunge feltet i Lillestrøm. Kommunen som under sesong 4 så Anders Smestad gå hele veien til topps i Norgesfinalen i Tallinn. Årets kommunemester er en 29 år gammel småbarnsfar, som liker å holde seg i aktivitet. Nettopp det var den røde tråden i turneringslivet til mannen, som til daglig jobber i forsvaret. Didrik Mostue viste til fulle at menn faktisk kan gjøre flere ting samtidig.

-Jeg har aldri spilt Kommunepoker tidligere. Da jeg skulle legge sønnen min, lå jeg i senga med han når jeg tilfeldigvis kom over turneringen mens jeg sjekket Coolbet. Jeg spilte faktisk to av timene av denne turneringen på et treningssenter i Gjerdrum. Pantet videre noen flasker kl 23.00 på Rema 1000, og vant turneringen like etter det. Kanskje trikset er å holde seg i bevegelse og trene for å gjøre det bra i poker, undrer årets kommunemester i Lillestrøm seg – mens han filosoferer over Tallinn-turen han vant sammmen med tittelen og et sete i årets Norgesfinale.

-Det er veldig gøy! Det er vel helgen jeg fyller 30 år, så da får jeg krysse fingrene for litt gavmilde spillere der borte. Først og fremst er jeg en familiefar, og innen vi er i Tallinn er jeg også forhåpentligvis en gift mann, fortsetter Mostue

Les mer: Vant mestertittel og Tallinn-tur på andre forsøk

Til Tallinn som kommunemester

Det nye i sesong 5 er at Kommunepoker spilles uten fylkesfinaler. I stedet sendes alle kommunemesterne fra alle kommunene med minimum 10 deltakere til live-finale i Tallinn 29. september – 2. oktober.

Slaget om pokertronen i Lillestrøm var lenge hardt, men til slutt tok Mostue ut Terje Knappen heads up.

-Jeg har ingen anelse om hvem som spilte foruten meg selv. Usikker på hvordan pokermiljøet er i Lillestrøm, så vet ikke om det var noen kjente jeg spilte ut. Jeg lå rundt gjennomsnittlig stack stort sett hele veien. Tapte vel egentlig bare en stor pot som jeg kan huske, og det var på finalebordet. Hadde alikevel ca 10 BB igjen etter hånden, så var ingen krise. Vant til slutt med K J suiten. Det er mange flinke pokerspillere i Norge generelt, og garantert mange fra Lillestrøm også, men denne gangen var det heldigvis jeg som dro det hjem, sier finalist Didrik Mostue.

Forsvarets mann holder seg i form, og blir trolig tung å slite ut ved pokerfilten i Tallinn.

-Jeg er lidenskapelig opptatt av trening. Prøver så godt det lar seg gjøre å være allsidig, så trener for det meste CrossFit da det er denne treningsformen som gir meg mest. Elsker å være ute og tilbringer all tid jeg har med sønnen min, forteller Mostue.

Les mer: Disse er klare for Norgesfinalen i Tallinn

Slik spiller du Kommunepoker

For å spille en Kommunepoker-turnering, må du oppfylle et av følgende kriterier.

  • Man har bostedsadresse der (nåtid ikke tidligere)
  • Man jobber eller studerer i kommunen (nåtid ikke tidligere)
  • Man er oppvokst i kommunen. Om man flyttet mye rundt i oppveksten så velg den kommunen du har et kontaktnett du ønsker å utfordre (oppvokst, ikke kommunen fødestua lå i)
  • Man er aktiv medlem av idrettslag der. (støttemedlemskap teller ikke)

Du kan maksimalt spille fire turneringer i en sesong, og kun bli kommunemester i en kommune.

Sesong 5 av er godt i gang i sitt første fylke, og vi skal hele Norge rundt. Til alle 356 kommuner. Følg med på spilleprogrammet, sosiale media eller kommunepoker, så fanger du opp nødvendig informasjon.

Les mer: Vant Tallinn-tur i Kommunepoker mot venner og kjendiser

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *