Vant mestertittel og Tallinn-tur på andre forsøk

Thomas Gjørsvik feilet først i hjemkommunen, for så å kamme hjem kommunemestertittelen i kommunen han til daglig jobber. Nå drar han til Norgesfinalen i Tallinn som Ringerike-mester.

Det har aldri vært lettere å spille seg fram til Norgesfinalen av sesong 5 i Kommunepoker, der reise og opphold er dekket. Denne spilles i Tallinn 29. september. For et innkjøp på €10 kan du både bli kommunemester, og samtidig kvalifisere deg for Norgesfinalen.

Alt du trenger for å spille Kommunepoker er en spillekonto hos Coolbet.

Thomas Gjørsvik møtte først motvind før 27-åringen traff ei god bølge å surfe turneringen inn på da Kommunepoker rullet ut onlinefilten i Ringerike.

-En morsom turnering, Jeg spilte mye hender, og det resulterte i en nesten halvert startstack før det snudde. Det var en rolig start på finalebordet uten å få noe kort, så et setup i min favør også var det god flyt hele veien inn. Jeg dro dessverre ikke ut noen kjente, men det smakte bra godt og slå ut en god kompis på tredjeplass. Første og eneste hånd heads up ble enda et setup i mitt favør med AK mot Ax, forteller Ringerike-kommunemester og finalist i Tallinn Thomas Gjørsvik.

Les mer: Den første tittelen gav Tallinn-tur og Norgesfinale

Mester i jobb-kommune

Det nye i sesong 5 er at Kommunepoker spilles uten fylkesfinaler. I stedet sendes alle kommunemesterne fra alle kommunene med minimum 10 deltakere til live-finale i Tallinn 29. september – 2. oktober.

27-år gamle Gjørsvik måtte ta en annen løype til Tallinn enn han først siktet seg inn mot. Det ble plan b, da tittelen i hjemkommunen Jevnaker gikk fløyten.

-Jeg er fra Jevnaker og bor her også. Dog kunne jeg delta i Ringerike grunnet jobb. Det er alltid morsomt å vinne, også når det er en tittel inn i bildet. Pokertur blir bra. Jeg hadde allerede sagt ja til å bli med Jevnaker-mesteren til Tallinn, så det er deilig å kunne oppleve turneringen fra filten istedenfor railen, forteller Ringerike-kommunemesteren med en sterk interesse for poker.

-På fritiden er interessene mange og endrer seg stort sett både med årstid og vær, men poker følger med hele året, fortsetter Gjørsvik.

Les mer: Disse er klare for Norgesfinalen i Tallinn

Slik spiller du Kommunepoker

For å spille en Kommunepoker-turnering, må du oppfylle et av følgende kriterier.

  • Man har bostedsadresse der (nåtid ikke tidligere)
  • Man jobber eller studerer i kommunen (nåtid ikke tidligere)
  • Man er oppvokst i kommunen. Om man flyttet mye rundt i oppveksten så velg den kommunen du har et kontaktnett du ønsker å utfordre (oppvokst, ikke kommunen fødestua lå i)
  • Man er aktiv medlem av idrettslag der. (støttemedlemskap teller ikke)

Du kan maksimalt spille fire turneringer i en sesong, og kun bli kommunemester i en kommune.

Sesong 5 av er godt i gang i sitt første fylke, og vi skal hele Norge rundt. Til alle 356 kommuner. Følg med på spilleprogrammet, sosiale media eller kommunepoker, så fanger du opp nødvendig informasjon.

-Jeg hadde spilt Kommunepoker bare en gang tidligere. I Jevnaker-feltet, som jeg røyk tidlig ut av. Da passet det bra med en sjanse til så tett på. Info om Kommunepoker kom det meldinger om fra kompiser noen dager før og samme dag som turneringen var, avslutter Norgesfinalist Thomas Gjørsvik.

Les mer: Vant Tallinn-tur i Kommunepoker mot venner og kjendiser

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *