Karin ble Vanylven-kommunemester

,

Karin Munck (41) er ny Vanylven-kommunemester.

Selv om Møre og Romsdal har satt ny fylkesrekord, så var det ikke noe stort trykk i Vanylven med bare 3 deltagere.
– Det føltes bra å vinne Kommmunemestertittelen, men litt kjedelig at vi bare var tre i turneringen. Den ene var min søster, som gikk all inn etter kort tid og tapte fordi hun måtte på jobb. Da satt jeg headsup lenge før jeg dro det i land. Det blir nok litt mer utfordrende å spille fylkesfinalen, sier Karin Munck – som dermed er ny kommunemester i Vanylven:
– Jeg spilte i fjor også. Grunnet at jeg spiller på mac , så svikter klienten ofte, og det blir liten flyt i spillet. Jeg ble såpass irritert, at det ble en all inn på dårlige kort og husker ikke plasseringen. Den var ikke noe å skryte av, fullfører årets Vanylven-kommunemester. 

Les mer: Disse kan bli Møre og Romsdal-fylkesmester

Vanylven-kommunemester

Foruten Fylkesfinalen 3.mars, blir det også NM-debut i Dublin for Vanylven-kommunemesteren om kort tid.
– Jeg skal til Dublin sammen med min mann og spille NM for første gang i år, og både gleder og gruer meg veldig til det, avslutter en glad vinner.

Møre og Romsdal har altså satt ny fylkesrekord i Kommunepoker og Norges mest populære turnering stormer mot over 3000 deltagere i 2019.
– Vi er veldig glade for responsen, og det er mye lokal prestisje i disse turneringene. Nabodueller, søskendueller og vennedueller blant annet. Poker passer for alle og Kommunepoker er et enkelt konsept der lang pokererfaring absolutt ikke er nødvendig, sier talsmann Mikael Mellqvist fra Coolbet.com.

Samarbeid med Vi Menn

Nytt av året er også at Coolbet i samarbeid med Vi Menn Poker adder et medlemskap i Vi Menn Poker Premium til de første 200 kommunevinnerne. Et medlemskap i premiumløsningen til Vi Menn Poker gir muligheten til å være med på eksklusive tilbud, rabatter og konkurranser, man får pokernyheter rett i postkassa, og ikke minst får man være med på Vi Menns Pokergalla, Gullhånda-utdeling og gallaturnering, som går av stabelen 2. mars i år. Vinnere etter 2. mars får automatisk deltakelse i neste års galla.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *