Per Arne Ulseth Skedsmo-kommunemester

,
Per Arne Ulseth anser seg som amatør, og skylder på nybegynner flaks etter å ha blitt Skedsmo-kommunemester. 
Ronny Gresmo vant Kommunepoker-mesterskapet i Skedsmo under sesong 1. Med totalt 18 innkjøp var Gresmo absolutt ingen overraskende vinner.
Årets kommunemester går mer i kategorien dark horse. I alle fall i følge Per Arne Ulseth selv.
Han pakket feltet med 28 motspillere pent sammen i chipshaugen, og kammet hjem den prestisjetunge prisen. Samtidig er Ulseth nå en del av last 22. De som søndag spiller fylkesfinalen for Akershus.
– Det var helt uventet å gå helt til topps. Jeg regnet med at det var mange som var mye bedre enn meg.
I dette selskapet anser jeg meg selv som amatør. Siden dette var første gangen jeg prøvde meg i kommunepoker, så hadde jeg ikke så store forventninger. Nå ser jeg fram i mot fylkesfinalen. Der regner jeg med ingenting. Alt er bare bonus nå, sier Skedsmo-mester Per Arne Ulseth.

Skedsmo-kommunemester

Ulseth er rett nok langt fra noen poker-debutant, og han trives med pokerspillet som en fin hobby.

– Jeg har spilt NM på norsk jord to ganger. I 2017 kom jeg i pengene på 187.plass. I fjor gikk jeg videre til dag 2 uten å ende opp med premie, forteller Ulseth.

Veien inn i søndagens fylkesfinale var tungstarta, men marsjfarta økte suksessivt.

– Jeg hadde som mål å havne midt i bunken. Det begynte litt svakt, der jeg kastet mange hender. På et tidspunkt ble kortene bedre og bedre. Jeg tok flere og flere sjanser, og de betalte seg godt.
Jeg hadde voldsomt flyt fra midten av spillet og helt ut. Særlig headsup var jeg aggressiv i spillet, forteller Skedsmo-kommunemester Per Arne Ulseth.
Søndagens vinner av fylkesfinalen i Akershus kvalifiserer seg for Norgesfinalen i Tallinn i oktober. Der møtes de 18 fylkesvinnerne live i kampen om å bli Norges beste pokerspiller.

Samarbeid med Vi Menn

Nytt av året er også at Coolbet i samarbeid med Vi Menn Poker adder et medlemskap i Vi Menn Poker Premium til de første 200 kommunevinnerne. Et medlemskap i premiumløsningen til Vi Menn Poker gir muligheten til å være med på eksklusive tilbud, rabatter og konkurranser, man får pokernyheter rett i postkassa, og ikke minst får man være med på Vi Menns Pokergalla, Gullhånda-utdeling og gallaturnering, som går av stabelen 2. mars i år. Vinnere etter 2. mars får automatisk deltakelse i neste års galla.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *