Viggo Fjeldberg Bærum-kommunemester

,
Viggo Fjeldberg er hobbyspilleren som kan titulere seg Bærum-kommunemester. 
Mikkel Hoff Jensen måtte se seg slått som regjerende mester i feltet på 30 deltakere, da arrangøren Coolbet rullet ut onlinefilten for å kåre den beste pokerspilleren i Bærum 2019.
Viggo Fjeldberg var ikke av de mest profilerte navnene i forkant, men smart spilling, bunnet på gode taktiske vurderinger, tok Fjeldberg helt til topps i Kommunepoker-turneringen søndag.
– Det føles veldig godt å vinne turneringen. Spesielt Bærum siden det er der jeg er født og vokst opp. Det er en god følelse og vite at jeg er Bærums beste poker spiller. Nå gleder jeg meg selvsagt til å spille fylkesfinalen. Der forventer jeg å møte mange gode spillere, så skal være skjerpet og klar. Jeg skulle gjerne spilt den live, men det er fortsatt en liten utfordring i vårt kjære Norge, sier Bærum-kommunemester Viggo Fjeldberg.

Bærum-kommunemester

Dette var Fjeldbergs første run i Kommunepoker, da han ikke var med under sesong 1. Reisen mot seier var en god kombinasjon av solide arbeidshansker, litt glidekrem og taktiske gode vurderinger.

– Det er litt vanskelig å beskrive turneringen for min del, men kortflyten vil jeg ikke si var spesielt bra. Dog heller ikke dårlig. Jeg er meget fornøyd med spillet og de valgene jeg gjorde. Spesielt kan jeg nevne 2 hender som var avgjørende for å komme helt inn. Den første der jeg plukker opp 99 og møter en kjent av meg. Flopp er AQ6. Jeg better flop. Han caller. Her ville jeg vanligvis bettet turn også, men velger å roe den ned og vi checker ned. Han flopper 2 par med AQ. Den andre hånda, er der jeg plukker opp 88 og går all in 4-veis med 8BB igjen. Jeg får call av K10 og flopp er K96. Dermed er jeg i teorien ute av turneringen. Turn er 7, og river er 10. Best inn og best ut, forteller Viggo Fjeldberg.
Han er ingen kjent turneringsspiller, og har heller ingen store planer om å ta pokerverden internasjonalt med storm i 2019.
– Jeg skal ikke til Dublin og spiller stort sett bare små hyggelige turneringer. Når det gjelder fylkesfinalen har jeg lagt en strategi, men jeg velger å holde den taktikken for meg selv, avslutter Bærum-kommunemester Viggo Fjeldberg.

Samarbeid med Vi Menn

Nytt av året er også at Coolbet i samarbeid med Vi Menn Poker adder et medlemskap i Vi Menn Poker Premium til de første 200 kommunevinnerne. Et medlemskap i premiumløsningen til Vi Menn Poker gir muligheten til å være med på eksklusive tilbud, rabatter og konkurranser, man får pokernyheter rett i postkassa, og ikke minst får man være med på Vi Menns Pokergalla, Gullhånda-utdeling og gallaturnering, som går av stabelen 2. mars i år. Vinnere etter 2. mars får automatisk deltakelse i neste års galla.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *