Thomas Belgen fortsatt Våler-kommunemester

Thomas Belgen forsvarte sin kommunemester-tittel i Våler, og er første lokale pokerkonge klar for fylkesfinalen i Viken. 

Nye Viken fylkeskommune er første fylke ut i sesong 3 av Kommunepoker, der Våler og Rakkestad fikk æren av å åpne det som er Norges største pokerturnering.

Nye Viken fylkeskommune er Østfold, Buskerud, Akershus og Jevnaker og Lunner fra Oppland fram til 31.12. 2019.

I Våler stilte regjerende mester Thomas Belgen til start i et 16-spiller tungt felt. Belgen var ikke interessert i å abdisere som den lokale pokerkongen.

-Jeg startet bra med en fin balanse. Dessverre blir jeg for defensiv og kommer med armen i fatle inn på finalebordet. Her blir jeg liggende å vente altfor lenge egentlig, før jeg går all in med kun 7000 igjen. Jeg får doblet  meg, følger opp med å parkere Eyvind Brynildsens bet med å floppe straight på neste hånd. Da er jeg plutselig med igjen, og jeg spiller meg opp i nærheten av chipleader på 5-6 hender. Jeg spiller ikke så mange headsup før det er over. Det var utrolig deilig å snu dette til seier, forteller Kommunemester i Våler Thomas Belgen.

Håper på Moss

På forhånd gikk Kommunepoker-ambassadør Eyvind Brynildsen høyt ut å hevdet Thomas Belgen ikke hadde det i seg å vinne noe med han til start. Belgen gav svar som luktet svidd gummi.

-Brynildsen stilte til start, men han virket litt rådvill. Jeg tror nok han savnet en kartleser. Han er ikke så vant med å vinne noe alene, parerer en leende Belgen, som fortsetter med å skildre litt av reisen mot tittelen i Våler.
-Petter Thon holdt seg med nesten hele veien inn, og kunne fort ha havnet heads up med meg. Han holdt ikke helt inn. Mulig han var overtrent? Han satser videre i Skiptvet sin kommunepoker-turnering lørdag, så jeg regner med å møte han i fylkesfinalen.
Thomas Belgen er dermed 1 av Kommunemesterne som kjemper om den historiske fylkesmester-tittelen i nye Viken. I sesong 3 av Kommunemester er Norgeskartet endret på både kommune- og fylkesnivå. For å sikre fortsatt 18 deltakere i Norgesfinalen i mai 2020, vil de 11 fylkesmesterne selvfølgelig kvalifisere seg til å kjempe om tittelen Norges beste pokerspiller.
Til Tallinn er det også 7 wild cards. Det deles ut til hver av de 7 kommunene med størst deltakelse i sin Kommunepoker-turnering.
Det er en snarvei til Norgesfinalen i Tallinn. Opphold, reise og innkjøp i Coolbet Open følger med i premien. Akkurat som fylkesmesterne.
Belgen håper på flere Østfoldinger til Norgesfinalen i Tallinn.
-Inn mot fylkesfinalen tenker jeg skal kjøre samme oppvarming som sist. Stokke kort. Ellers håper jeg det blir stor deltagelse i Moss søndag slik at de kan bli en av wildcardene, avslutter Våler-kommunemester Thomas Belgen.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *