Tror ikke lynet slår ned samme sted to ganger

Johnny Hofseth er den regjerende kommunemesteren i Aurskog/Høland som har minimal tro på en gjentakelse i kveld klokken 20.

50-åringen toppet det 18-spiller tunge feltet i kampen om å bli Kommunemester i Aurskog/Høland under sesong 2. I fylkesfinalen så Bjørkelangen-mannen ut som en rund million tidlig, men måtte takke for seg tidlig i kampen om å bli Akershus-mester.

Sesong 3 treffer Akershus-kommunen i kveld. Hofseth tror ikke på en ny Kommunemester-tittel.

-Jeg regner ikke med at jeg klarer å forsvare tittelen fra i fjor. Lynet slår ikke ned i dass flere ganger.  Jeg frykter mest Alf Gunnar  «Guffen» Pedersen og Jon Arne Bergersen mest. Guffen på grunn av en sinnsyk flyt og Bergersen på grunn av ren dyktighet, sier regjerende kommunemester Johnny Hofseth.

Eksklusiv tittel i spill

Tirsdagens 4 kommuner er alle blant de 51 som sorteres under nye Viken fylkeskommune fra 1. januar av. Dermed er det en historisk første fylkesmester som reiser til Tallinn i mai for å spille Norgesfinalen mot de andre fylkesmesterne i mai 2020.

I Jevnaker og Hemsedal er det historiske kommunemester-titler i spill, siden det ikke har blitt noen turneringer der de to første sesongene. Det blir det i kveld. I Lunner spilles det også Kommunepoker klokka 20.

For lave 10 euro er du med å kjemper om å ta første steg mot en drømme-pokerreise i Tallinn. I tillegg til blytung prestisje om å bli den lokale pokerkongen eller dronningen.

-Kommunepoker er et strålende konsept, som har trigget den norske folkesjelen. Jeg håper at økningen fortsetter i år også, avslutter Johnny Hofseth om det som har vært Norges største pokerturnering de to første sesongene.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *