Ski-eldorado får historisk Kommunemester

Hemsedal kalles for Skandinavias alper. I kveld får kommunen i fjellheimen en historisk kommunemester i poker. Det kan bli deg.

Råest på ski og fjell er Hemsedal, men kommunen lykkes ikke å få sin pokermester heller under sesong 2 av Kommunepoker. Dermed er ski-eldoradoets pokertrone fortsatt ledig. I alle fall frem til klokken 20.00 i kveld. For lave 10 euro kan du ta plass rundt online-filten i Coolbets pokerklient å kjempe om den eksklusive tittelen samt plass i fylkesfinalen.

-Interessen for poker i Hallingdal er generelt stor, og jeg merker den øker relativt kjapt. Det er moro at Hemsedal får kåret sin turnering i kveld, sier Kommunepoker-ambassadør Thomas Evensen.

Det må minimum være tre spillere registrert klokken 20.00 for å få startet opp en Kommunepoker-turnering. Det er det allerede i Hemsedal. Noe som også er tilfelle i Jevnaker, Aurskog/Høland og Lunner.

Alle de fire kommunene skal i kveld kåre sin kommunemester som kvalifiserer seg for fylkesfinalen i nye Viken kommune. Fylkesmesteren vinner reise til og fra, opphold i Tallinn samt innkjøp i Coolbet Open i mai 2020. Der fylkesmesterne selvsagt også skal spille om å bli Norges beste pokerspiller.

Les mer: Fire nye kommunemestere skal kåres onsdag

Lavterskel-turneringen for alle

Kommunepoker er onlineturneringen som samler naboer, kollegaer, venner, familiemedlemmer og bekjente til prestisjefullt spill om å bli kommunens beste pokerspiller. I tillegg ligger det altså en billett til fylkesfinalen i premiepotten.

Alle kan spille inntil 4 Kommunepoker-turneringer i jakten på en tittel. Der du er født eller oppvokst. Der du bor. Der du jobber, eller der du er medlem av et idrettslag.

– Jeg tenker dette er en bra mulighet til å engasjere flere til å spille poker. For egen del er pokerformen bra, men det blir lite onlinespilling. Jeg spiller for det meste live. Jeg kom ikke så langt i sesong 2 av Kommunepoker, men har håp om å kjempe om Hemsedal-tittelen i kveld, sier Thomas Evensen.

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *