Heidi Bekker, kommunepoker

Kombinerer mamma-livet med poker-livet

Hun blogger og har ganske nylig blitt tobarnsmor, men på tross av et travelt mammaliv, finner Heidi Bekker allikevel tid til poker! Hele familien er interesserte i spillet – inkludert datteren på 3,5 år. Kan Heidi bli vinneren i sin kommune, tro?

Navn: Heidi Bekker
Alder: 24
Bosted: Oslo

Hvor lenge har du spilt poker?

– Jeg begynte å spille i hjemmelag for ca. 6 år siden. Men da jeg skjønte at jeg ville spille mer enn bare to ganger i måneden, og ingen av de andre ville det, måtte jeg finne meg en klubb å dra til. Så derfor begynte jeg litt mer seriøst for to år siden.

Hvor mye spiller du?

– Jeg spiller i hvert fall en gang i uken. Om jeg ikke får til å dra på en klubb, blir det online-poker, selv om jeg foretrekker å spille live.

Hvordan går pokeren da?

– Jeg kommer som regel til ¼ av feltet. Og føler jeg er veldig god til å bygge stack i starten. Men jeg er veldig dårlig på den midtre fasen/sluttfasen, når avg. er lavere. Dette nivået er jeg nødt til å jobbe hardt med, skal jeg vinne større turneringer i fremtiden.

Fortell litt om din pokerkarriere så langt?

– Mitt beste resultat er 9.plass i Ladies Event i Dublin i fjor. Men jeg har flere finalebord og noen heads up i de mindre turneringene.

Skal du til Norgesmesterskapet i Dublin i år?

– Ja, det skal jeg!

Hva liker du best med Coolbet?

– Coolbet har utrolig mange kule turneringer med masse verdi. Pokeren har jo begynt med en knallstart nå i februar, og det er gøy å se, når man skal representere et selskap.

Hva synes du om konseptet kommunepoker?

– Jeg har aldri hørt om kommunepoker før, så det er jo noe nytt! Jeg syns det er kult at vi spiller for å beskytte kommunen vår, og for å se hvilken kommune som gjør det best. Jeg tror det vil gi litt ekstra spenning for andre fra samme kommune å følge med ogås, og kanskje flere får interesse for poker generelt.

Oppsummer kommunen din med tre ord!

– Naturnært, inkluderende og mangfoldig!

Fortell oss noe vi ikke vet om din kommune?

– Det finnes døgnåpne butikker her.

Var det noe du la ekstra godt merke til da du var gravid, eller? Cravings?

– Haha, ja, eller ikke da jeg var gravid, men da jeg ammet Manuela midt på natta og hun ALDRI ble mett! Da måtte mannen min, Dimitrij, på butikken etter min desperasjon for å kjøpe morsmelkerstatning, haha!

Hvorfor er du kommune-ambassadør?

– Jeg føler jeg passer godt med tanke på at jeg er flerkulturell og kan representere det Oslo er. Pappa er fra Egypt og mamma er fra Norge. Samtidig har jeg opplevd ulike kulturer ettersom jeg har bodd i Holmestrand, Drøbak, Ås og Oslo! Jeg er født i Oslo, oppvokst i Drøbak, flyttet til Holmestrand da jeg var 11 år,  til Ås da jeg var 15, Ski da jeg var 18, og Oslo da jeg var 19, og her har jeg bodd siden da.

Hvilken spiller syns du er den aller beste i din kommune? (Det er lov å si seg selv!)

– Gud, det er et vanskelig spørsmål! Det er så utrolig mange flinke spillere her. Og det er ikke bare resultatene i poker som kan si om du er en god spiller eller ikke. Man er nødt til å ha en porsjon flaks for å nå helt frem. Så der har jeg ikke bare én favoritt.

Hvem er de sterkeste utfordrerne dine i din kommune og i ditt fylke?

– Jeg tror kanskje Pinar Mansouri er en sterk utfordrer!

Hva er det flaueste du har gjort pokermessig?

– Jeg husker det var en gang jeg dro hjem og var direkte flau over spillet mitt. Det var ikke en hendelse som at jeg viste frem kort og trodde jeg hadde noe jeg ikke hadde, men jeg bare spilte utrolig svakt den dagen. Og gikk faktisk hjem og gråt! Det kan ha noe med at jeg var høygravid å gjøre, og hadde masse hormoner, haha. Men jeg var så flau at jeg både ringte mannen og venninnen min og var hysterisk over dårlig spill!

Fortell en liten fun fact om deg selv!

– En fun fact om meg: Jeg klarer ikke å le, jeg bare humrer …

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *