Kjetil Henriksen er dobbel Aure-kommunemester

,

Kjetil Henriksen fra Tusna gjorde som i fjor. 36-åringen ble Aure-kommunemester.

Aure er en liten kommune på Nordmøre, der man har trøndere som naboer i øst og Kristiansund som nabo i vest. Man er prisgitt ferjeforbindelse til fastlandet, om man skal finne på noen sprell. Som for eksempel spille poker i en av de mange pokerklubber på fastlandet mellom Kristiansund og Molde.

Kjetil Henriksen er en ivrig pokerspiller på fritida, og nå kan han titulere seg som som Aure-kommunemester for andre år på rad.

– Det var en god følelse å forsvare tittelen min i Aure i år også. Jeg spilte også for min føde- og oppvekst kommune Kristiansund. Der endte jeg på en 4.plass. Da var det godt at tittelen og billetten til Fylkes-finalen allerede var sikret gjennom Aure kommune. Jeg gleder meg til fylkesfinalen, og håper det går mye bedre enn i fjor. Det blir mye kjentfolk i fylkesfinalen. Jeg er forberedt på å måtte pløye meg gjennom et hardt felt med gode pokerspillere, før jeg kan smykke meg med tittelen fylkesmester også, sier Aure-kommunemester Kjetil Henriksen.

Aure-kommunemester

Han hadde ingen god run under fylkesfinalen under sesong 1. Da Henriksen kvalet inn som Aure-kommunemester etter ei turnering med totalt 3 spillere. Oppslutningen var skjerpet til 5 deltakere i år, da Coolbet rullet ut online-filten over Aure kommune.

Da kunne ikke Kjetil Henriksen klage over manglende kortflyt. Med sitt abonnement på AA var det flere hender som spilte seg selv.

– I motsetning til Kristiansund turneringen, tror jeg at jeg plukket opp AA 3 eller 4 ganger i Aure Turneringen. Uten at de monstrene ga noe profitt. Jeg endte opp heads up mot min kamerat Jan Håvard, der jeg var chippi med rundt 70-80k. Han spilte veldig bra, og vi byttet en periode på å være chip-leader.
Jeg var aldri sikker på seier, og i perioder hang tittelen i en tynn tråd, forteller Aure-kommunemeste Kjetil Henriksen.
Som familiemann med små barn og hus, er det ikke alltid så lett å komme seg utenlands for å spille kort. Dog er det aldri langt til nærmeste pokerturnering med adresse Aure.
– Jeg er en hobbyspiller, og har ikke deltatt på noen store turneringer. Det blir mest lokalt og online, men vi har et stort og aktivt pokermiljø. Møre og Romsdal er nesten Norges svar på Vegas. I hvert fall når det kommer til poker. Jeg trenger aldri å reise spesielt langt for å finne meg en turnering. Uansett dag i uka, sier Henriksen videre.

Jager trippel

Han blir å finne i fylkesfinalen 3.mars. Vinneren der skal spille Norgesfinalen i Tallinn i oktober. I tillegg mottar vinneren ei Coolbet Open-pakke, som gir gratis reise og opphold i den estiske hovedstad. I tillegg til innkjøp i den populære turneringen.

Henriksen har mye positivt å melde om Kommunepoker, og i Tallinn har han vært før med Coolbet.

– Uansett utfall av fylkesfinalen skal jeg forsvare tittelen for Aure kommune neste år. Kommunepoker er et  genialt konsept, der du kan delta i kommune- og fylkesmesterskap fra sofaen. Skulle du være så heldig og god at du dinger fylkesfinalen må du flytte litt på deg. En svipptur til Tallinn er ikke noe stress.
Jeg var så heldig at jeg og kona fikk oss en tur til Talllin rett før jul i fjor. På konseptet NM i flaks som Coolbet også kjører parallelt med Kommunepoker. Tallin er en flott by, og gjengen i Coolbet er noen råinger på arrangement, avslutter Aure-kommunemester Kjetil Henriksen.

Samarbeid med Vi Menn

Nytt av året er også at Coolbet i samarbeid med Vi Menn Poker adder et medlemskap i Vi Menn Poker Premium til de første 200 kommunevinnerne. Et medlemskap i premiumløsningen til Vi Menn Poker gir muligheten til å være med på eksklusive tilbud, rabatter og konkurranser, man får pokernyheter rett i postkassa, og ikke minst får man være med på Vi Menns Pokergalla, Gullhånda-utdeling og gallaturnering, som går av stabelen 2. mars i år. Vinnere etter 2. mars får automatisk deltakelse i neste års galla.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *