Steven Iglesias er Skodje-kommunemester

,

Det var ingen overraskelse at velkjente Steven Iglesias ble Skodje-kommunemester. 

Historien om 29-år gamle Steven Iglesias Årsnes er både velkjent og unik. Sunnmøringen mistet synet i 2014, men det satte ingen stopper for å dyrke pokerspillet. Tvert om. Skodje-mannen er å se rundt pokerfilten i store turneringer, som både NM og internasjonale turneringer, med ledsager.

En periode før han ble blind levde Iglesias av å spille poker. Etter at synet forsvant har han dratt til både Las Vegas, London, Barcelona og Tallinn med ledsager Daniel Grytten.

Nå skal Iglesias møte blant andre ledsagere i fylkesfinalen 3.mars. For Iglesias ble den første kommunemester i poker for Skodje noen sinne. Under sesong 1 var oppmøtet for lavt. Nå var 5 deltakere med da online-filten ble rullet ut over nabokommunen til Ålesund.

Neste år er Skodje en del av den nye storkommunen Ålesund.

Steven Iglesias er på nytt historisk. Den første og siste kommunemester i Skodje.

– Jeg var stort sett chipleader fra start til slutt. Det var mest tilfredstillende å ta ut Vegard Hjellvik, som er en god venn og en ekstremt god pokerspiller. Det er alltid kjekt å vinne, men å vinne fylkesfinalen er det som betyr noe. Jeg gleder meg veldig til fylkesfinalen, da jeg har mange gode venner som også skal delta. Spesielt Daniel, Anne-Mette og legenden Malta-Mo, sier Steven Iglesias.

Les mer: Daniel Grytten er Haram-kommunemester

Skodje-kommunemester

Iglesias har for lengst imponert det norske pokermiljøet. Få eller ingen blir overrasket om 29-åringen, med nicket Blindguy, spiller en sentral rolle når fylkesmestertittelen deles ut 3.mars. Der er foreløpig 19 spillere kvalet inn, og det vil komme ytterligere flere finaledeltakere til etter søndagens 12 siste kommunemester-turneringer i Møre og Romsdal.

Rekordene har falt i nordvest, der foreløpig 418 spillere har vært i aksjon. Hvor tung rekorden blir avgjøres søndag. Det eneste som er sikkert er at det fylket som skal senke rekorden til Møre og Romsdal, de skal stå meget tidlig opp om morgenen.

Les mer: Knut Mo er Ålesund-kommunemester

Finalefeltet for Møre og Romsdal blir sterkt.

På veien dit er Skodje-kommunemester Steven Iglesias ute å varmer opp med internasjonale turneringer.

– Jeg er i Talinn nå, der jeg kvalet til Dag2 i KingsofTalinn med en god stack. Jeg håper på et bra resultat. Neste event blir Main Event med Haram-mester Daniel Grytten som ledsager. Jeg har hatt noen sterke resultat i det siste gjennom finalebord i Mpt-highroller i Tallinn og Malta Pokerfestival. Der ble jeg nummer 8 av 1300 deltakere, sier Iglesias videre.

Daniel Grytten spilte Haram-kommunemesterskapet, og var forhindret fra å være med til Tallinn. Dermed ble ledsageren i den estiske hovedstad en annen denne gang. Iglesias ledsager forteller han om handlinger rundt pokerbordet, samt forteller om hva 29-åringen har fått utdelt av kort.

– Jeg er glad for å slippe å møte pokerprofessor Espen Sandvik i fylkesfinalen. Han ofret sine sjanser for å steppe inn som reserve-ledsager, avslutter Skodje-kommunemester Steven Iglesias

Samarbeid med Vi Menn

Nytt av året er også at Coolbet i samarbeid med Vi Menn Poker adder et medlemskap i Vi Menn Poker Premium til de første 200 kommunevinnerne. Et medlemskap i premiumløsningen til Vi Menn Poker gir muligheten til å være med på eksklusive tilbud, rabatter og konkurranser, man får pokernyheter rett i postkassa, og ikke minst får man være med på Vi Menns Pokergalla, Gullhånda-utdeling og gallaturnering, som går av stabelen 2. mars i år. Vinnere etter 2. mars får automatisk deltakelse i neste års galla.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *