Axel spikra kommunemester-tittelen i Bærum

Snekker Axel Thoren hamret sammen kommunemester-tittelen i Bærum, og skal spille fylkesfinalen i Viken 15. desember.

48-åringen toppet det 24 spiller tunge feltet etter en rolig men anstendig start på Kommunepoker i Bærum.

-Turneringen startet greit for min del, men vi hadde en på bordet som tidlig fikk stor stack. Den brukte han godt til å plage resten av oss. Det var bare å ta det rolig, og ikke ta for store sjanser. Jeg holdt meg topp-5 hele veien, og når det kom til finalebordet fikk jeg endelig tatt litt chips fra big stack’n. Da vi var nede i tre mann gikk jeg all in med 8-8 mot han. Han caller med KJ, og treffer J i flopp. Heldigvis kommer det en 8 på turn og vi er to mann igjen. Jeg har da rundt 10 ganger så mye chips som han andre, som går all in med 10-J. Jeg caller med JQ og treffer Q i flopp som står. Jeg er godt fornøyd med eget spill, sier Axel Thoren.

Wild card-oversikten: Bakveien til Tallinn

Kommunemester-tittelen i Bærum

Det var første gang 2-barnsfaren spilte Norges største pokerturnering Kommunepoker, som anser seg selv som en hobby-spiller.

-Kommunepoker er et bra opplegg. Jeg gleder meg til fylkesfinalen, for det var mange bra spillere i Bærum. Jeg regner med enda hardere motstand i fylkesfinalen for Viken. Det har blitt ett par NM i Norge og Dublin. Jeg var også i Tallinn i november og spilte Coolbet Open, Det var også et bra opplegg, og jeg kommer nok tilbake igjen, avslutter Axel Thoren.

Les mer: Ny Venners Venner-turnering med massiv verdi

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *