Hvem blir neste pokerkonge eller droning i Hallingdal?

Kommunepoker ruller fredag kveld ut onlinefilten i Enebakk og Gol. Sistnevnte poker-konge eller dronning blir den femte kommunemesteren i Hallingdal i sesong 3. 

Hallingdal har sett pokerkonger blitt adlet i Hemsedal, Hol, Nes og Ål.

For lave 10 euro er tittel og billett til fylkesfinalen sikret.

Fredag klokken 20.00 er distriktet i Buskerud i spill med tittel nummer 5. I Gol. Der Christian Ihlen Brunborg er regjerende kommunemester, og der Kenneth Kværna Høegh var i det slagne felt under sesong 2.

Ambassadøren lover både revansje og håper på en ny god kamp om den eksklusive tittelen.

-Kommunepoker-konseptet er så herlig. Her møter vi både, nye, gamle, gode, dårlige og de med kortflyt av en annen verden. Selv så fikk jeg en knallstart i sesong 2 med Quads i døra og fløt videre lenge på det. Dessverre ble det en sur 3. plass,  men jeg skal kjøre hardt for å ta ned hele startfeltet og bli den nye kommunemesteren i Gol og Viken. Vi får se om man ikke kan få lagt Brunborg bak seg i kveld, sier kommunepoker-ambassadør Kenneth Kværna Høegh.

Wild card-oversikten: Bakveien til Tallinn

Neste pokerkongen i Hallingdal

Denne uken spilles nye Viken fylkeskommune ferdig søndag 8. desember. Det vil si de 51 nye kommunene i nåværende Østfold, Buskerud, Akershus samt Lunner og Jevnaker. Kommunemesterne møtes i fylkesfinalen 15. desember, der fylkesmester sendes til Norgesfinalen i Tallinn i 2020. På arrangøren Coolbets regning, der også et sete i main event i Coolbet Open inngår i premien.

Samt å få spille om å bli Norges beste pokerspiller i sesong 3.

Først skal neste pokerkonge i Hallingdal kåres fredag kveld klokken 20.00. Eller dronning.

Torsdag ble Carina Stabæk på ny kommunemester i Ål. Hun så før seg Thomas Evensen bli kronet til første pokerkonge i Hemsedal. Steffen Riksvold ble kommunemester i Nes, og Simon Øio ble adlet i Hol kommune.

I en dal der pokerinteressen er blomstrende.

-Pokerinteressen i Hallingdal er fortsatt sterkt stigende, og både Hallingdal-kommunene og Valdres spiller mye sammen, avslutter kommunepoker-ambassadør Kenneth Kværna Høegh.

Les mer: Kjersti er Indre Østfold-kommunemester

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *