Erling slo Norgesmesteren i Heim pokerklubb

Heim pokerklubb har hatt fylkesmesteren i Trøndelag de to første sesongene. I kveld prøver Erling Søreng Kårøy å videreføre den tradisjonen. Etter å ha slått regjerende Norgesmester heads up. 

Erling Søreng Kårøy ble nummer 2 i main event under Dublin-NM i 2016, og spiller til vanlig i den lokale pokerklubben i nye Heim kommune. Samme klubb som har Emil Solberg og Andreas Stamnestrø på medlemslisten. Duoen har de to første sesonger av Kommunepoker vunnet fylkesfinalen, og spilt Norgesfinalen live i Tallinn.

Under sesong 2 ble Stamnestrø sogar Norgesmester.

Denne gang ble det bom stopp heads up på finalebordet i Kommunepoker for Heim kommune. Stamnestrø måtte se sin 26 år gamle klubbkompis stikke av med kommunemester-tittelen.

-Turneringen startet litt trått for min del. Jeg var nede i halv startstack på et tidspunkt, men så fikk jeg doblet og da snudde det. Etter det hadde jeg ganske bra flyt, og det gikk bare en vei. Heads up spilte jeg mot Andreas Stamnestrø, som vant Norgesfinalen i Tallin tidligere i år. Det ble en jevn heads up, litt frem og tilbake, men jeg trakk det lengste strået da jeg fikk det på med 33 mot AA. Enkel 2-outer på flopp der da altså. Må være heldig skal jeg slå Andreas, sier Erling Søreng Kårøy.

Les mer: Vil du være Kommunepoker-ambassadør?

Følger han tradisjonen?

26-åringen har prøvd seg i Kommunepoker under de to første sesongene uten hell. På det tredje forsøket lykkes Søreng Kåreng å gå hele veien. Spørsmålet er om Heim pokerklubb tar et ekte hattrick i fylkesfinalen for Trøndelag?

-Det blir gøy og spille fylkesfinale, men kjenner litt på presset fra resten av Heim Pokerklubb. Heim Pokerklubb har en tradisjon med å vinne fylkesmesterskapet. Det blir spennende å se om jeg bryter tradisjon eller bringer den videre, sier Søreng Kårøy.

Han ble godt kjent for poker-Norge gjennom tv-ruta i 2016, da han tapte main event i Dublin heads up for for Ståle Eggen. Pokerformen holdes jevnlig ved like.

-Det ble en del poker i tiden etter NM, men jeg ble far i april. Da ble det litt andre prioriteringer, sier Erling Søreng Kårøy til slutt.

Fylkesfinalen for Trøndelag spilles i kveld klokken 20.

Etter det tar Kommunepoker juleferie frem til 3. januar. Da rulles onlinefilten ut i Møre og Romsdal.

Wild card-oversikten: Bakveien til Tallinn

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *