Kommunepoker spiller ferdig i Rogaland

Kommunepoker spiller seg denne uka ferdig i Rogaland. For lave 10 euro innkjøp kan du bli en av de siste kommunemesterne som kvalifiserer seg til fylkesfinalen.

I Viken ble Anders Smestad fylkesmester, og er den første deltaker klar for Norgesfinalen i Tallinn. Dit har han foreløpig fått følge av fylkesmesterne Robin Fanum , Johnny Svensli og Tommy Simonsen som kammet hjem tittel og finalebillett i henholdsvis Trøndelag, Møre og Romsdal og Troms og Finnmark. Fylkesmester nummer 5 så Nordland kronet, da Pål Soløy Moen kammet hjem tittel og billett til Norgesfinalen.

11 fylkesmestere og 7 wild card-vinnere møtes rundt filten i den estiske hovedstad i 2021 for å spille om tittelen Norges beste pokerspiller. Reise og opphold er betalt av arrangøren Coolbet, og i Norgesfinalen kjempes det om fete premier og tittelen Norges beste pokerspiller.

Nå kan det være din tur til å bli Rogalands store pokerhåp i Tallinn.

Kommunepoker rullet ut onlinefilten tirsdag 6. april i Coolbets pokerklient. Det skal spilles gjennom hele fylket til og med 15. april. Fylkesfinalen er søndag 18. april, der alle kommunemestere deltar gratis.

Husk du kan spille Kommunepoker i den kommunen du bor, jobber, er født og oppvokst eller er aktivt medlem av det lokale idrettslaget.

Siste uke i Rogaland

I de tre første sesongene av Kommunepoker har Rogaland kåret sine fylkesmestere, som ikke har maktet å gå hele veien i Norgesfinalen. Nærmest var Owe Egeland under sesong 1. Kommunemesteren fra Stavanger tapte da heads up for Buskeruds Mari Thorrud Skolem. Under sesong 2 gjentok Egeland bragden med å vinne fylkesfinalen i Rogaland, men denne gang som nyslått kommunemester i Sola. I Tallinn var det denne gang motflyt i kortene. Stavanger hadde på nytt fylkets beste pokerspiller under sesong 3, der Lasse Hansen(bildet) gikk hele veien i fylkesfinalen. Grunnet Covid19 måtte Norgesfinalen spilles online, og der strakk ikke Hansen til.

Denne uken kan du spille om tittel og fylkesfinale-plass i disse kommunene:

Mandag 12.april står Time, Tysvær og Lund på programmet. Heidi Aanestad er regjerende kommunemester i Time, mens Terje Lundal ble kommunemester i sesong 3 i Tysvær. Lund kronet Terje Kapuno Cortes Salte som pokerkonge under sesong 3.

Tirsdag 13. april er det Hjelmeland, Suldal og Sola som spiller om kommunemestertittelen. Lasse Nessa ble kommunemester i Hjelmeland sist sesong, mens Owe Egeland som nevnt hentet hjem tittelen i Sola. Suldal kaller fortsatt på sin første pokerkonge eller dronning gjennom tidene.

Onsdag 14. april gjør Utsira og Bjerkrheim opp om pokertronen. Dette er to kommuner med en eksklusiv tittel i potten, da det aldri har blitt kåret en kommunemester i poker her tidligere.

Torsdag 15.april er det Bokn og Kvitsøy som spiller Kommunepoker, der John Arne Ramsland er regjerende kommunepoker-champion i sistnevnte kommune. I Bokn har det fortsatt til gode å bli startet opp en turnering i Kommunepoker-historien. Det trengs minst to spillere for å spille en Kommunepoker-turnering.

Samtidig med fylkesfinalen i Rogaland 18. april starter Kommunepoker opp i Vestfold og Telemark .

Sjekk ut når din kommune spiller her.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *