Har du en kommunemester i deg?

Vestfold og Telemark spiller kommunepoker ferdig frem til 5.mai, der du kan sikre deg både en kommunemester-tittel og plass i fylkesfinalen for lave 10 eur0. I potten ligger et pokereventyr i Tallinn.

Kommunepoker tar noen dagers pause, før Norges største pokerturnering spiller ferdig i Vestfold og Telemark de første dagene av vakra mai-måned. For lave 10 euro innkjøp kan du bli en av de siste kommunemesterne som kvalifiserer seg til fylkesfinalen.

I Viken ble Anders Smestad fylkesmester, og er den første deltaker klar for Norgesfinalen i Tallinn. Dit har han foreløpig fått følge av fylkesmesterne Robin Fanum , Johnny Svensli og Tommy Simonsen som kammet hjem tittel og finalebillett i henholdsvis Trøndelag, Møre og Romsdal og Troms og Finnmark. Fylkesmester nummer 5 så Nordland kronet, da Pål Soløy Moen kammet hjem tittel og billett til Norgesfinalen. Pawel Niemann heter årets fylkesmester i Rogaland.

11 fylkesmestere og 7 wild card-vinnere møtes rundt filten i den estiske hovedstad i 2021 for å spille om tittelen Norges beste pokerspiller. Reise og opphold er betalt av arrangøren Coolbet, og i Norgesfinalen kjempes det om fete premier og tittelen Norges beste pokerspiller.

Nå kan det være din tur til å bli Vestfold og Telemarks store pokerhåp i Tallinn.

Kommunepoker rullet ut onlinefilten i Vestfold og Telemark søndag 18. april i Coolbets pokerklient. Det skal spilles gjennom hele fylket til og med 5. mai. Fylkesfinalen er søndag 9. mai, der alle kommunemestere deltar gratis.

Husk du kan spille Kommunepoker i den kommunen du bor, jobber, er født og oppvokst eller er aktivt medlem av det lokale idrettslaget.

Har du en kommunemester i deg?

I de to første sesongene av Kommunepoker var Vestfold og Telemark egne fylker, men fra seong 3 av var de slått sammen til dagens fylke.  Under sesong 1 ble Simen Myrrusten og Sondre Andreassen fylkesmestere i henholdsvis Vestfold og Telemark. Monica Klingenberg og Robert Olsen(bildet) fulgte etter under sesong 2. Sesong 3 fikk Vidar Haugen (bildet) som fylkesmester under sesong 3. Ingen av de nevnte har rukket helt fram i Norgesfinalen.

Nå kan du ta plass ved finalefilten i Tallinn. Om du først spiller deg til en kommunemestertittel, før du deretter tar ned fylkesfinalen.

Dette er de resterende sjansene i Vestfold og Telemark:

2.mai er det Midt-Telemark, Sandefjord og Skien som spiller Kommunepoker. Vidar Haugen startet sin reise mot Norgesfinalen under sesong 3 ved å kamme hjem kommunemester-tittelen i Midt-Telemark. Atle Agledal er regjerende pokerkonge i Sandefjord, mens Kevin Melhus er regjerende champion av Skien.

3.mai spiller Seljord og Bamble om å finne kommunens beste pokerspiller. Tommy Mikkelsen er regjerende kommunemester i Bamble, mens Vetle Skori er regjerende pokerkonge av Seljord.

4.mai er det Færder og Nome som står på menyen. Marius Nilsen er regjernde kommunemester i Færder, mens Geir Wold heter Nomes regjerende pokerkonge.

5. mai runder Vestfold og Telemark av i Tinn og Vinje. Tommy Styrvold heter Tinns regjerende kommunemester, mens Vinje aldri har kåret en pokerchampion i Kommunepoker-historien.

Vestland er fylke nummer 8, der reisen gjennom tidligere Sogn og Fjordane samt Hordaland starter 10.mai.

Sjekk ut når din kommune spiller her.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *