Charlottes deilige Kommunepoker-revansje i Ås

Charlotte Larsen tapte heads up mot Christian Arstad under sesong 2. 26-åringen fikk sin deilige Kommunepoker-revansje i Ås og er klar for fylkesfinalen 15. desember. 

Larsen toppet det 16-spiller tunge feltet i Ås, der regjerende mester Christian Arstad var blant de registrerte til utgave 3 av Norges største pokerturnering Komunepoker.

Denne gang var det Charlotte Larsen til å kamme hjem tittel og plass i fylkesfinalen for Viken.

– Jeg hadde en fin turnering, der jeg følte jeg spilte godt og stabilt hele veien. Jeg gikk på en smell når jeg traff toppset, og møtte en som floppet straight, men klarte heldigvis og spille meg opp igjen. Når vi endte heads up spilte vi bare tre hender før vi endte all in pre, hvor jeg hadde ganske flaks. Jeg har AQ og han hadde AK. Det kommer dame i flopp, og siden jeg hadde mest endte kampen der, forteller Charlotte Larsen.

Wild card – oversikten: Bakveien til Tallinn

Den deilige Kommunepoker-revansje

Christian Arstad vant som kjent Kommunemester-tittelen i Ås under sesong 2. Da med 8 spillere i feltet. Denne gangen var det dobbelt opp med deltakere, og Arstad måtte se seg slått av en av sesongs 2 deltakere.

– Da tapte jeg heads up mot Christian, så føltes ekstra godt og få seieren i år.  Jeg gleder meg til fylkesfinalen, og skal gjøre mitt beste for å ta seieren der også så klart, fortsetter 26-åringen.

Arstad spilte seg hele veien til Tallinn etter å ha blitt Akershus-fylkesmester. I Norgesfinalen tapte Arstad heads up mot Norgesmester Andreas Stamnestrø.

Charlotte Larsen liker både spillet og pokermiljøet i Norge.

-Jeg har blitt veldig glad i poker, og har spilt mye de to siste årene. Jeg har utviklet meg mye som spiller, men det er fortsatt mye som kan utvikles og læres. Det er noe av det jeg liker svært godt med poker. Du kan alltid lære noe nytt. Miljøet er fantastisk, og jeg koser meg alltid innmari når jeg spiller poker. Samboeren og bestevennen min er også en aktive pokerspillere, så det er veldig koselig å ha poker som en felles interesse og dra rundt på pokerturer, avslutter Ås-kommunemester Charlotte Larsen.

Les mer: Kjersti er Indre Østfold-kommunemester

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *