Lasse Hansen Kommunepoker-fylkesmester i Rogaland

Lasse Hansen er ny Kommunepoker-fylkesmester i Rogaland. 30-åringen er dermed klar for Norgesfinalen og Coolbet Open i mai. 

Lasse Hansen ble kommunemester i Stavanger før han like godt kammet hjem fylkesfinalen i Rogaland mot de 13 andre lokale kommunemesterne.

– Det gikk egentlig veldig greit. Det ble lite fokus på GTO og mye exploitative spill. Jeg bygget nokså kjapt en grei stack og klarte å holde meg oppe topp-3. Jeg hadde en spiller på bordet som spilte helt maniac, og jeg ble sittende frustrert å se på at han gav bort chips til de andre rundt bordet. Til slutt fikk heldigvis jeg også en bit av kaka. Headsup`n ble faktisk litt mer spennende enn jeg hadde håpet. Det gikk heldigvis veien, forteller Lasse Hansen.

Les mer: Nye Vestlandet neste stopp for Kommunepoker 

Kommunepoker-fylkesmester på første forsøk

Under Kommunepoker i Stavanger var det første gang Lasse Hansen testet pokerlykken online i Norges største pokerturnering. Det gikk rett så bra i et felt på 23 spillere.

-Jeg hadde i utgangspunktet ingen plan om å spille Kommunepoker. 100-kroners turnering var ikke det som fristet mest, men så reklamerte Ivar Bruvoll Vamråk såpass mye at jeg tenkte at her må man bare sette disse «gamlegutta» på plass. Det er selvsagt ekstra kjekt å spille slike turneringer når man vet hvem en del av motstanderne er. Tittel og diplom er utvilsomt gulroten her, sier Hansen videre.

Nå er han både Kommunemester i Stavanger, fylkesmester i Rogaland og klar for Norgesfinalen i Tallinn i mai. Der skal Norges beste pokerspiller kåres blant de 11 fylkesmesterne og 7 wild card-vinnerne. Lavterskel-turneringen Kommunepoker har blitt Norges største pokerturnering i antall deltakere de to første sesongene. Ny Norgesrekord er under oppseiling i sesong 3, og det blir tidenes finalespill i den estiske vårvakre hovedstad.

Der også NM i flaks-finalen spilles samtidig. Et gratis-konsept fra Coolbet, der absolutt alle kan vinne. En ukesvinner kåres hver uke, som får 5 000 kroner og tur til finalen i Tallinn. Der er premiesjekken til vinneren på 250 000 kroner. 

-Det er alltid kjekt med en tittel. Kommunemester, fylkesmester, så da går jeg ut ifra at NM-tittelen er rett rundt hjørnet. Alltid kjekt med litt større turneringer, så jeg ser frem til Coolbet Open i Tallinn. Når det gjelder Norgesfinalen, så får man gjøre så godt man kan, også håper man at det går hele veien, avslutter fylkesmester Lasse Hansen.

Les mer: Fire sjanser til å spille Kommunepoker

6 replies

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Rogaland så Lasse Hansen bli fylkesmester. […]

  2. […] Fylke nummer 6 ut i sesong 3 var Rogaland, som så Lasse Hansen vinne fylkesfinalen 23. februar. […]

  3. […] I Rogaland ble Lasse Hansen fylkesmester, mens Vestfold og Telemark så Vidar Haugen kronet til pokerkonge. […]

  4. […] så Lasse Hansen bli fylkesmester, mens Vestfold og Telemark kåret sin fylkesmester søndag 1. […]

  5. […] Fylke nummer 6 ut i sesong 3 var Rogaland, som så Lasse Hansen vinne fylkesfinalen 23. februar. […]

  6. […] så Lasse Hansen bli fylkesmester, mens Vestfold og Telemark skal kåre sin fylkesmester søndag 1. […]

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *