Lover hard kamp om Drangedal-kommunemesterskapet

Ambassadør Jan Arve Kleiv frykter en regjerende mester i vårform, men lover Johnny Skoglund hard kamp om Drangedal-kommunemesterskapet. 

Skogskommunen Drangedal har blitt en del av navet Grenland i Telemark. Kommunen og bygda med en lang og stolt fotballhistorie hadde på det meste fire seniorlag i divisjonssystemet. Nå er det kun Drangedal igjen i kommunen med samme navn, der det  populære vinter-eldoradoet Gautefall ligger godt plassert vest i den vesle kommunen.

Som i fjor så Johnny Skoglund bli kommunemester under sesong 1 av Kommunepoker. Et konsept ambassadør Jan Arve Kleiv hyller. Like hardt som han lover Skoglund hard kamp om reprise i kveld.

– Kommunepoker-konseptet er ett flott tiltak som kan brukes til å rekruttere nye pokerspillere i ditt nærdistrikt på grunn av den lave innsatsen. Æren av å vinne på hjemmebane veier også selvsagt tungt.
I fjor hadde vi med spillere som ikke spiller mer enn noen få ganger i året live. Det at de da valgte kommunepoker online som en av få turneringer var gledelig. Du kan være sikker på at vi andre skal gjøre alt vi kan for at Skoglund ikke gjentar bragden i år. Vi vet samtidig det kan bli vanskelig. Om Johnny er i vårform blir han ikke lett å slå, sier kommunepoker-ambassadør Jan Arve Kleiv.

Drangedal-kommunemesterskapet

Kommunepoker-ambassadøren har lang fartstid i det norske poker-miljøet. Det betyr farting utenfor kommunen landeplage-artisten Sputnik satte på norgeskartet en gang for alle på 1990-tallet.
– Jeg er en kar som liker poker veldig godt, og spiller derfor jevnlig året rundt for hygge og trivsel. Jeg har bikket 50 for ett par år siden, men syns poker er like artig ennå. Heldigvis er poker et spill uten aldersgrense og alle årsklasser kjemper side om side. Dette gjør at pokergjengen i Norge er en koselig gjeng med folk fra 18 til 80. Jeg syns alltid det er hyggelig stemning enten vi spiller lokalt eller for eksempel i NM. Jeg reiser til Dublin i år også, med intensjon om å spille Senior og Main, forteller Kleiv videre.
Lastebilsjåføren Knut T. Storbukås ble årets country-artist i Norge i 1990. Med landeplager som » Skilles Johanne» og «Lukk opp din hjertedør» vekte Sputnik mye glede og latter langt utenfor Telemark.
Et fylke der poker har blitt spilt gjennom mange generasjoner.
– Jeg spilte kommunepoker i fjor. Da havnet midt på treet, og måtte dessverre se finalebordet fra sidelinjen. Telemark er et fylke med veldig stor pokerinteresse. På grunn av dette har nivået i fylket alltid vært høyt med mange gode resultater i større turneringer som NM og ellers. For oss som spiller regelmessig, både på nett og live, må vi være så ærlige å si at Kommmunepoker bare er en av mange artige utfordringer i løpet av året. For meg er Kommunepoker-mesterskapet selvfølgelig med på listen over “must play”.  Det å bli kommunemester er stas, og brukes for alt det er verdt i den lokale vennepoker-gjengen resten av året, avslutter Kommunepoker-ambassadør Jan Arve Kleiv.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *